Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Пишете бе нешто. Јас не ја гледав, ама 3:0 е супер резултат за старт на сезона во ЛШ. Одбраната на титулата почнува. :D

Пааа добра утакмица.Цврста,со многу дуели,како што и се очекуваше.

Ова денес беше блиску до оној правиот Баерн у пун капацитет.Одбраната одлична,Данте и Боатенг екстра се координираа.Рафиња и он ок али поиште се вадеше на перформансите на другите.

Сооглед на составот и пак со Лам у средина изигравме одлично.Реално треба тоа на Пеп да му се признае,сооглед дека со Јуп без Швајни на терен бевме ко изгубени германци...Еве Пеп веќе неколку утакмици на чело со таа против Челзи вади екипа без Швајни и изигруваме добро.

Полека но сигурно се бистри сликата и работите доаѓаат на место.Крос едино ме нервираше...Од него се бара креативност,а многу изгубено делува на моменти,не се снаоѓа на таа позиција меѓу многу играчи.Он е за напред да влече позади шпицот.

Милер секогаш е изгубен германец, затоа е најдобар. :)

Денеска играше помеѓу полушпиц и десно крило.Значи ни таму,ни таму.Робен игра десно крило инаку Милер за таму е измислен.:)Позади напаѓач се буни некако,но и тоа ќе го преброди.

:pos:

images

Давид сине.:vozbud:Играч на натпреварот.:cuc:

tumblr_mmnh4bjD7B1r4pwi4o1_400.gif

6 - Bayern Munich won 6 Champions League games in a row for the first time. Record.
98.8% - Toni Kroos had 82 passes, only one went not to a Bayern player (98.8% precision). Clockwork.
6 - Arjen Robben had a hand in 6 Champions League goals in his last 4 games (4 goals, 2 assists). Prolific.
1 - Bayern Munich's Mario Mandzukic scored his 4th Champions League goal but his 1st at home. Premiere

Според кладилниците Баерн е фаворит за освојување на ЛШ сезонава. После се Барса па Реал.

Детето почна да тренира и со топка. Незнам зошто, ама со душа чекам да си ја врати формата и да игра во првиот тим. Уживање беше да се гледа како игра во Дортмунд, се надевам дека така ќе биде и тука.

996813_447224678723527_940317057_n.jpg

ПОМОШ ако може!

Дали знае некој дали може да се нарача оваа јакнава што ја носат на тренинг за ЛШ од интернет пошто никако да ја најдам меѓу артиклите на интернет страната???Можда не глеам ко што треба...

1098119_515037165250569_1680622147_n.jpg

ПОМОШ ако може!

Дали знае некој дали може да се нарача оваа јакнава што ја носат на тренинг за ЛШ од интернет пошто никако да ја најдам меѓу артиклите на интернет страната???Можда не глеам ко што треба...

1098119_515037165250569_1680622147_n.jpg

клик
повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom