Ајде те чекамене само тоа- да знаете за што се’ се користи мислам дека од утре сите или ќе правите или ќе барате- ама сеа немам време -
утре ќе напишам
Точно, чекаме одговор cool@Ајде те чекаме
Најозбилно прашај ја и пиши... чекамеАко сакате рецепт и начин на подготовка, да ја прашам баба ми, таа беше resident expert овде во маалото и пошироко
Ќе ви го кажам тој со палмино масло. А ако ми успее, и со други масла.AnFem ти си го имала рецептот за сапунов... дај кажи го
Ветувам дека нема да убијам ниту злоставувам прасенце , туку културно ќе отидам во продавница и ќе купам кило свинска маст . Ај сеа кажи го, па ако успее ќе те частам чваркиЌе ви го кажам тој со палмино масло. А ако ми успее, и со други масла.
Не поддржувам убиство на животни. За храна ми некако разбирливо, ама за овакви луксузи - не!
Ајде ти кажи го рецептот, ако го правам ќе купам маст од продавница, не сум насилникЌе ви го кажам тој со палмино масло. А ако ми успее, и со други масла.
Не поддржувам убиство на животни. За храна ми некако разбирливо, ама за овакви луксузи - не!
Сега можам мирно да спијам.Ајде ти кажи го рецептот, ако го правам ќе купам маст од продавница, не сум насилник
Ајде бе кажи го рецептот......... трампава не ти е на место, НИКОГАШ!!!Сега можам мирно да спијам.
Може ли трампа? Ти да ги засакаш лгбт, јас да прежалам неколку свинчиња и да ти го дадам рецептот?
многу просто и брзоАјде бе кажи го рецептот.........