Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не само тоа- да знаете за што се’ се користи мислам дека од утре сите или ќе правите или ќе барате- ама сеа немам време -
утре ќе напишам
Точно, чекаме одговор cool@Ајде те чекаме![]()
Најозбилно прашај ја и пиши... чекамеАко сакате рецепт и начин на подготовка, да ја прашам баба ми, таа беше resident expert овде во маалото и пошироко![]()

AnFem ти си го имала рецептот за сапунов... дај кажи го![]()

Ќе ви го кажам тој со палмино масло. А ако ми успее, и со други масла.
Не поддржувам убиство на животни. За храна ми некако разбирливо, ама за овакви луксузи - не!
, туку културно ќе отидам во продавница и ќе купам кило свинска маст . Ај сеа кажи го, па ако успее ќе те частам чварки 
Ајде ти кажи го рецептот, ако го правам ќе купам маст од продавница, не сум насилникЌе ви го кажам тој со палмино масло. А ако ми успее, и со други масла.
Не поддржувам убиство на животни. За храна ми некако разбирливо, ама за овакви луксузи - не!

Ајде ти кажи го рецептот, ако го правам ќе купам маст од продавница, не сум насилник![]()
Ајде бе кажи го рецептот......... трампава не ти е на место, НИКОГАШ!!!Сега можам мирно да спијам.
Може ли трампа? Ти да ги засакаш лгбт, јас да прежалам неколку свинчиња и да ти го дадам рецептот?![]()

многу просто и брзоАјде бе кажи го рецептот.........![]()
можеш и вака да се опремиш