UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1234658_650549978298167_680266381_n.jpg

Ајмоооо!! :)

Група А:
Очекувам да минат Јунајтед со сигурност, за на второ место сите ми се изедначени, некако Реал Сосиедад мислам ќе се втори, Леверкузен трет, Шахтјор некако не ми е со тој квалитет како лани.
Група Б:
Реал и Јуве идат понатаму, Галатасарај ќе им дише у врат, но мислам дека ќе заврши на трето место, Копенхаген четврти.
Група Ц:
ПСЖ први, Бенфика втори, за трето ќе се јадат Олимпијакос и Андерлехт, повеќе шанса им давам на Андерлехт за трето место.
Група Д:
Баерн Минхен без проблеми прв, Сити втор, само заради тоа што ЦСКА М. и Плзен се за две-три класи послаби. Ќе се јадат за трето.
Група Е:
Челзи прв, Шалке втор, оти е посилен тим од Базел и Стеауа. Базел и Стеауа за мене се израмнети тимови.
Група Ф:
Зезната група. Дортмунд ќе е прв, Арсенал, Наполи, па и Марсеј ќе си глодаат коските.
Група Г:
По квалитет споредбено е послаба од другите групи, ама тимовите се израмнети меѓу себе, со исклучок на А. Виена. Атл.Мадрид и Порто на први две, Зенит трети.
Група Х:
Тука Барса е прва. Втор може да биде кој било. Селтик и Милан се бош тимови, Ајакс се незрели за ЛШ:

Ниту една наша телевизија нема да врши пренос оваа сезона?

Кажете бе у кој кафич ќе има фудбал на подрачје аеродром, центар?

има ли на некоја некодирана програма на сателитска пренос за вторник лига на шампиони, за среда има на обн и на здф германската

има ли на некоја некодирана програма на сателитска пренос за вторник лига на шампиони, за среда има на обн и на здф германската

STAR Турција.

Инаку апел да се смени името на темава во UEFA Лига на Шампиони оти се меша со ракометната ЛШ!

Види Фотос Ilumious Peja989 ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom