Tabletot e bez 3G,samo kako pc go koristam,eve na primer,na fb ima dosta portali koi pisuvaat razni razni statii,megju koi i spodeluvaj.mk,koga kliknav da ja procitam statijata,me alarmira bitdifenderot da ne ja otvoram taa strana,ili odredena aplikacija za koja sum procital na Drippler Samsung app and updates,me in formira da ne ja instaliram...
--- надополнето: 16 септември 2013 во 18:33 ---
Tabletot e bez 3G,samo kako pc go koristam,eve na primer,na fb ima dosta portali koi pisuvaat razni razni statii,megju koi i spodeluvaj.mk,koga kliknav da ja procitam statijata,me alarmira bitdifenderot da ne ja otvoram taa strana,ili odredena aplikacija za koja sum procital na Drippler Samsung app and updates,me in formira da ne ja instaliram...
--- надополнето: 16 септември 2013 во 18:36 ---
....inaku ima mnogu interesni stranici koi na lik izgledaat ok,ali ovoj antivirus me alarmira za mozni rizici od virusi,cookes....a Bitdifender go koristat vo Ministerstvo za ekonomija......
--- надополнето: 16 септември 2013 во 18:37 ---
....momentalno najjak antivirus na svetot BITDIFENDER ;-)
--- надополнето: 16 септември 2013 во 18:41 ---
ANTITHIEF-ot mnogu dobro funkcionira na Bitdifender,vednas go locirav tabletot preku dekstop preku mail i accountot na bitdifender,pozelno za mob.vo slucaj da go ukradat,kako da go najdes.