Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Благодарам wot.

Иако мислев дека анализата ќе ти земе некој ден (поради бројот на постовите) али ти протрча низ материјалот, избаци по некој странски збор, фино го склопи текстот и на крај испадна интересен за читање. :icon_lol:

Али зашто да те кривам, ко што викаш некој протрчува во животот без мисла, па за една психоанализа, (не се зајадувам).

Перфектен склоп би било извештачено, ко што вика Данте:

Ти сакаш ли да чуеш рајски глас
и Рај да видиш кај што нема бреме?

Сакав да кажам си има вистина во напишаното фала ти што издвои време, да добиев 10/10 би било перпетуум мобиле, термодинамички немогуЧе. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Лик на тапет: wot;

Вотче, детето кое го гледавме како расте на Кајгана и уште чекаме да порасне. Одсекогаш мислев дека за ник му одговара куљ, али да не го мешаме со постоечкиот кул се разликуваат.

Се појави во далечната 2008 година, тотално неприметно низ темите за Кантер Страјк и играчница. Она што е интересно и впечатливо е што вотче одсекогаш сакал да глуми постар и искусен:
Не. 14 годишен незнае што е музика, нема ни вкус. Наметнат став му е, сите слушаат, ин е. Па и тој.
Тргнувај ајде. Брат ми е веќе таму.
Другар што работи во Селект напомена дека картите ги издигале 15 годишњаци како брат ми.
Ептен ретки ќе сте повозрасните.

Неговиот развој започнува од Елвир Мекиќ:

Ного го потате.. :icon_lol:

Него вечер пак ке бил Елвир Мек Ич уф селект, и смотанио народ пак ке трче да о вии.

до Нирвана. Каков тек на настаните. Вотче имал 6 годинки кога Курт Кобеин си пресуди. Курт никад не беше куљ, наркоманиште кое сакаше да умре како славен. Имаше добри песни и настапи, мислеше дека е заебан и замина на вечните одморалишта. Тоа вотче го сфатил многу добро, затоа за свој идол ќе напише:
Не дека мене ми е, ама Хју Хефнер. Историјата за едниот долар ја знаеш?
Видиш ниту се предозирал, самоубил и слични драматизации од идоли слични на твојата.
Still kicking со зајачици, живеејќи во рај, до самиот крај. Со исполнет сон, успех, доаѓајќи од нула.

Поентата е, како може да имаш идол кој се самоубил? Тоа беше ретардираното.
Океј, де, некој прогледна преку прсти. Дека е кул Монро да си ја стаиш идол у дескрипшн на фб и сличности.

Како растеше си најде други идоли на Кајгана. Тие беа Рејзи и Крејзи Пујол. Вотче му се восхитуваше на хуморот на Крејзи debela si, dali te sobira vo ogledalo и на изразот на Рејзи:

Апсурдноста овде јас ја акцентирам кај инстантната, осудувачка запрепастеност што имплицира дека воопшто не треба да им се верува на вакви луѓе, што толку брзо завземаат став околу една ваква комплексна тема. Абортусот сам по себе ја редефинира линијата за пречекорување на морално исправното и разнишување на сличните социолошки аспекти. Во абортус и постпородилен абортуст нема разлика. Секое субјективно перење на свеста е хипокризија и педерлк. Педерлк кој Петре од погоре го користи како аргумент. Изборот нема да постои за родители кои нема да им се допаѓаат клемпавите уши на бебето туку поради иреверзибилни генетски пореметувања кои гарантираат тежок живот како за потенцијалната личност, така и за родителите.
...

Колку кул. Туку друг ми е муабетот, вотче од неприметно детенце премина во хејтер на хејтерите. Така од:

Хаха, на сите им се гади, капс лок и слично. Колку сте само исплашени.

Некој спомна дали детето ке биде straight. Зожто да не биде?
Па тие не го правеле, посвоено е. Во гените му е, може таткото бил некој bad ass билдер.
Плус, колку што гледам по филмови, геј паровите се карактерно нежни, добро би се грижеле, да не речам со љубов.
Најризично би било само во тинејџерските години, после нив израснат човек е, разумен. Детето де.

Но, не подржувам. Ве сфаќам, ама примерите ви се тапа. Мене ми е пошо би посвоиле колку за паради, покажување дека ги има и слично.
Но од друга страна, сепак би имало дом. Кров над глава, храна на масата.
Нема да заврши во затвор или убиен пљачкајќи бензинска станица.

Многу филмови гледам.

премина во НЕМА ПРАВА БЕ; НЕМА. Добро вотче, нека нема не се нервирај.

Се бараше со години низ подфорумиве додека не се најде во Филм и тв. Хеј јас не се разбирам од филмови, нема да можам да те пофалам, колку сурово а. Али те најдов во економија со заклучок:
Само во земјава има камата на камата, иако технички тоа не е дозволено.
Значи вадам заклучок дека имаме површни познавања од милион области, но никаде конкретно плус и погрешни. Ова не е критика, туку мал си, има време да си ја најдеш областа. Дотогаш вооздржи се од стручни коментари и јади супа повеќе:

Супа.. не сум видел едно 10 години. Едвај се сеќавам, најозбилно.

Она што ме боде во очи е самодовербата на Вотче на едвај 18 години. Со таа самодоверба на 30 ќе биде од тебе директорче. Каде од тебе зависи.

Љубов и секс ќе го прескокнам после ова:
Пола минута оптимална, за време на предигра. И гледам да го извадам, да не сокинам боксерки. Ги качија ѓупките шо ги продават по пат. А после секс, well, си задржува колку толку ерекција, ако продолжам не паѓа. Инаку 10тина мин одмор со офтопик муабет, и кога ќе премине истиот во секс муабет, одма е пак дигнат, ама не оптимална нели, после секој оргазам губи на цврстина. Макс сум идел до 4, ама не си го осеќав веќе. :) И првото утро да се разбудам, а пилето да не пее насабајле. :)))

Ептен ќе биде да се задржам на искуството кое го читам. Али има време една подолга врска зад тебе, убаво дете си, интересен ќе се изнаебеш во животот.

Драго мое Вотче, без тебе форумов ќе изгуби на сјај, не од оној за раце туку метафорично. Јас многу те сакам и одвај чекам да видам во која насока ќе се развиваш. Посакувам да е спротивно од ова, но да ти остане енергијата и хуморот, исфрли ги англиските реченици од говорот и пробај да се пронајдеш во некоја област каде ќе владееш. Од тебе ќе биде човек. После 20 години ми должиш за гатањево.

Уба идеја Леандра, лик на тапет да се отвори тема :D Покољ битче

Инаку, знаете, јас враќам за успешно напомената дијагноза за мајселф.

Уба идеја Леандра, лик на тапет да се отвори тема :D Покољ битче

Инаку, знаете, јас враќам за успешно напомената дијагноза за мајселф.
Ех и ти си интересен за на тапет :D
Andrew; ќе ми извиниш нема да можам твојата, немам инспирација, не си ми бил на пик.

Да се моли човек Леандра да не му направи анализа, такво време дојде :D

Да се моли човек Леандра да не му направи анализа, такво време дојде :D
Ако некој ги има читано постарите анализи на темава никој нема да побара анализа. Такви партали имаат летано овде што јас сум мачкина кашлица :D

Наплаќам со кафански престој :D

Ако некој ги има читано постарите анализи на темава никој нема да побара анализа. Такви партали имаат летано овде што јас сум мачкина кашлица :D

Немам нешто многу читано постари анализи ама ќе прочепкам чим се споредуваш со кашлица од мачка :cautious:
П.С.Мене не ме чепкајте немам многу мислења и не сум ни многу активен.

Немам нешто многу читано постари анализи ама ќе прочепкам чим се споредуваш со кашлица од мачка :cautious:
П.С.Мене не ме чепкајте немам многу мислења и не сум ни многу активен.
Правилото е сам да си побараш, без барање нема анализа. Иначе сите ќе се распукаа на темава. Не се секирај Магусе, не те ставаме на тапет :)

Наплаќам со кафански престој :D

Оу је, сечам се дане те. Ептен ме мрзи, ако ме одмрзе ќе направам некоја. Свински грип (H1N1) стил.

Оу је, сечам се дане те. Ептен ме мрзи, ако ме одмрзе ќе направам некоја. Свински грип (H1N1) стил.
Кажи што беше тоа. Ада, Сатори и Рејзи во комбинација, пердуви летаа :)

Почни од вотче како најмал за разглибање :ROFLMAO:

Кажи што беше тоа. Ада, Сатори и Рејзи во комбинација, пердуви летаа :)

Почни од вотче како најмал за разглибање :ROFLMAO:

Првите две пак беа благи, последниов само беше на достојно ха-це ниво. И Бада. Не може жена да ти направи ударна (да боли) анализа освен со исклучок ако доволно не си ја изнервирал. Ти барем си искрена дека си мачкина кашлица, можам да се кладам дека додека ги правеше анализите ако ти го скенирав мозокот ќе начекав како правиш корекција и ублажување во оној трансфер од она што го мислиш до она што го пишуваш :D.

Пример:

Можеби нивото на твојата дискусија е преоштар и не секогаш соодветен=Ебате копукот никаков

Не сакам и ради друго. Многу се свилени бе децава, одма лично ќе ме сфатат и ќе се љутат после, ретко кој ќе ја сфати анализата добронамерно и хумористично.

Првите две пак беа благи, последниов само беше на достојно ха-це ниво. И Бада. Не може жена да ти направи ударна (да боли) анализа освен со исклучок ако доволно не си ја изнервирал. Ти барем си искрена дека си мачкина кашлица, можам да се кладам дека додека ги правеше анализите ако ти го скенирав мозокот ќе начекав како правиш корекција и ублажување во оној трансфер од она што го мислиш до она што го пишуваш :D.

Пример:

Можеби нивото на твојата дискусија е преоштар и не секогаш соодветен=Ебате копукот никаков
Да, вистина. Избришав неколку реченици секаде за да ублажам.

Не се тие луѓе кои беа навикнати да читаат вакви анализи. Само вот е од тоа време така да кај него си дадов слобода, бидејќи нема да ми се налути. Ако на некој друг му направиш анализа од старите јас верувам дека на сите теми ќе бидам цитирана и пцуена, плус контра анализа која никој не ја побарал :)

Сатори и Ада беа поблаги на зборови, али беа точно до сржта, поштено меѓу рогови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom