Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Seriously по денешнава епизода уште си тим волт?
Ја до минатава бев за волт ,сеа сум тим тим ,тим, тим Робинс
Богами неверојатно... како може ниту еден да не истрола до сеа бе????????![]()
Не сум видел вакво нешто до сега...
Мене не ми беше епизодава најјака дури ни од самото шоу (Half and Full Measures, Crawl Space FTW), но што знам јас.
Нај Breaking Bad сцена во епизодава беше таа со кантри песничката и бурето! Врвот! На таквите сцени комотно можат да стават свој потпис. Се издесуваат милион работи и одеднаш мадафакерска сцена!
Туку, ви текнува што друго Волт чуваше во буриња освен пари? Добро, не чуваше туку што „ставаше“ во буриња? „Имам 80м. долари закопано овде“, нацистот копа, наоѓа буре и.... искача леш потопен у солна киселина.![]()
Сериозен си? Ок, може да гуглаш али очигледно е дека е Њу Хемшир, зашто таму ќе иде Волт.
Како и да е:
![]()
Псоледниов разговор со жена му на крајот некако наивно од негова страна ми делуваше.Толку беше лукав и сеа некако наивно.
Хммм не размислив на тоа,мене ми заличи како наивно да се јави во напад на хистерија и дека поверува дека нема никој до неа.Баш излезе генијален, со тоа што ни Скајлер не е свесна док он и ја презеде целата нејзина кривица ко соучесник на свој грб. Не излезе наивно, туку генијално.
Хммм не размислив на тоа,мене ми заличи како наивно да се јави во напад на хистерија и дека поверува дека нема никој до неа.