Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
До следната епизода

tumblr_mbf0d9jwtg1reoh4lo1_500.gif

dobra, dobra epizoda, se se rushi zabrzano, odi kon krajot... ke rizikuvam, ne se soglasuvam deka ova e best TV hour ever, ama dobro beshe. Ova so Volt shto go dade Jessie na nazite ne go varam, nekako nedovolno obrazlozeno ja prikazaa taa promena kaj Volt, ne mozev da vidam deka toa ke dojde od nego, iako mozam da razberam - cela serija se grizi za J, a toj go ppredade. I Junior nekako glupo izreagira, nekako mnogu otsechno. Sepak imashe emotivni sceni vo epizodata. Ne mi e jasno kako DEA ne reagira i da gi bara Henk i Gomez, ne mi e jasno kako onie indijancite so pushki i tolku pari si se dvizat po patishta slobodno. Kaj nas ke te zaprat vednash. malku klimavo tuka, ama... Nacistite se teshko klishe, oni bukvalno ko na div zapad sedat i jadat so pushki... I kako Henk i Gomi ne strefija nekogo? DEA agenti na vekot. znachi, ne e best tv hour ever, se mota tuka u blizina, sramezlivo, ama tamu i ke si ostane. Da vidime shto ke se sluchi vo poslednite 90 min.

Мене не ми беше епизодава најјака дури ни од самото шоу (Half and Full Measures, Crawl Space FTW), но што знам јас. :D

Нај Breaking Bad сцена во епизодава беше таа со кантри песничката и бурето! Врвот! На таквите сцени комотно можат да стават свој потпис. Се издесуваат милион работи и одеднаш мадафакерска сцена!

Туку, ви текнува што друго Волт чуваше во буриња освен пари? Добро, не чуваше туку што „ставаше“ во буриња? „Имам 80м. долари закопано овде“, нацистот копа, наоѓа буре и.... искача леш потопен у солна киселина. :нинџ:

... уште неможам да се свестам што изгледав. Ау! Феноменално. :cuc:
Колку емоционално, колку перфектно одглумено од Волт, ова е ванземјанска глума, ванземјанска емоција на екрани. Оргазам, нема зборови да го долови чувството после епизодава. Сеуште сум :eek::place: Не ми се верува дека на серија пуштив солзи, да ти ебам живот.
...:cuc:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
После епизодава тим Волт till the end, ау ѕвер.

Мене не ми беше епизодава најјака дури ни од самото шоу (Half and Full Measures, Crawl Space FTW), но што знам јас. :D

Нај Breaking Bad сцена во епизодава беше таа со кантри песничката и бурето! Врвот! На таквите сцени комотно можат да стават свој потпис. Се издесуваат милион работи и одеднаш мадафакерска сцена!

Туку, ви текнува што друго Волт чуваше во буриња освен пари? Добро, не чуваше туку што „ставаше“ во буриња? „Имам 80м. долари закопано овде“, нацистот копа, наоѓа буре и.... искача леш потопен у солна киселина. :нинџ:

B.B. има повеќе "мудови", зависи на кој си закачил, а вчера за прв пат ни измешаа horrifying и heartbreaking во едно.
--- надополнето: 17 септември 2013 во 00:42 ---
Сериозен си? Ок, може да гуглаш али очигледно е дека е Њу Хемшир, зашто таму ќе иде Волт.

Како и да е:

Denf1oW.jpg

Комплексноста на Волт :) , вчера преку лицето ја раскажа својата приказна.

Псоледниов разговор со жена му на крајот некако наивно од негова страна ми делуваше.Толку беше лукав и сеа некако....

Псоледниов разговор со жена му на крајот некако наивно од негова страна ми делуваше.Толку беше лукав и сеа некако наивно.

Баш излезе генијален, со тоа што ни Скајлер не е свесна док он и ја презеде целата нејзина кривица ко соучесник на свој грб. Не излезе наивно, туку генијално.

Баш излезе генијален, со тоа што ни Скајлер не е свесна док он и ја презеде целата нејзина кривица ко соучесник на свој грб. Не излезе наивно, туку генијално.
Хммм не размислив на тоа,мене ми заличи како наивно да се јави во напад на хистерија и дека поверува дека нема никој до неа.

Хммм не размислив на тоа,мене ми заличи како наивно да се јави во напад на хистерија и дека поверува дека нема никој до неа.

Тоа е генијалноста во ББ. Не е за секој. Али добро е, тешка серија е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom