Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
MD5 mismatch ништо пак исто.
Некој да не знае каде грешам ?

Не грешиш никаде, постапката е таа. А зошто се појавува MD5 Mismatch не знам.

Каков телефон имаш? Која верзија на ром/андроид имаше? На кој андроид ти е бекапот?

Не грешиш никаде, постапката е таа. А зошто се појавува MD5 Mismatch не знам.

Каков телефон имаш? Која верзија на ром/андроид имаше? На кој андроид ти е бекапот?

Huawei u8180 CW7 имав ставено, Андроид 2.2.2 тоа што си беше од телефонот ова е бекапот.

Телефонот го средив туку сега, активирам на вип неделен пакет интернет 500 мб, али на телефонот нема интернет.
се јавувам 2 пати на вип тоа бројот ми викат ќе ти пуштиме веднаш по разговорот нагодување за андроид, али ништо не стига
НЕкој ?

Имам алкател от 991 и е брикнат пробав со прелоадери од хда форумот но не може бидејки се за друг модел дали некој може да ми прати прелоадер и про_инфо од македонски алкател от 991 (поточно вип дроид) од позади под батеријата бројките на моделот се 991x-2IVDMK3-S40 доколку некој сака да помогне нека ми пише да му кажам како да го направи тоа. Фала

Телефонот го средив туку сега, активирам на вип неделен пакет интернет 500 мб, али на телефонот нема интернет.
се јавувам 2 пати на вип тоа бројот ми викат ќе ти пуштиме веднаш по разговорот нагодување за андроид, али ништо не стига
НЕкој ?

Пробај со ова

http://www.vip.mk/documents/10521/1..._MKD.pdf/8b1bb505-74dd-4171-9d03-b0e4c3f0ad90

Вечерва пуштиа ios 7 за iphone 5, да не знае некој дали е ок? како функционира? да не има некои проблем? дали може да се качи и за iphone 5 со giveaway?

Дали има некој кој може да поправа Ght Maesro wi-fi не му работи , знам еден имаше во форумов но изгледа за овој проблем немаше идеа .
Ако не кај може да го продавам , или па измена со некој андроид ?

Се симнувам од авотобус, го вадам телефонот од џеб, екранот пукнат, скршен... Дали во гаранцијата ми влегува и скршено стакло? Колку чини на сервис поправка, менување на стаклото над екранот? (LG L7 P700, купен од VIP) :)

Imam iphone 3g otklucen od apple i simnav whitedoor firmware i go instalirav i koga go pustiv nejke ni edna kartica da mi primi vika deka ne mi e unlocked kje moze da mi kaze nekoj kako da se popravi ovoj problem odnapred blagodaram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom