Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е друг пат пак да играте на вакви слепи кола.

Оти бе, освен Реал и Сити се влезе денеска.![]()

Па повеќето ги имале уплатено Реал или Сити, башка сигурно имало многу луѓе што уплатиле на Милан, Јуве, Челзи, а не би се изненадил некој и да ја играл Баерн 1и3+.
Така да тие што играле на фаворитите само не верувам дека имале ептен ептен успех![]()

Инаку ова од вчера ... 

со 5000 имав уплатено Реал и барса за 10000 добивка, барем не сум зијан петокот фатив 7000 и вчера 5000 тупнав значи ми останаја уште 2000.. После тој шок од вчера сигурно ке правам пауза од 2 недели !!Ne za dzabe im bese 1.65 za 2 jas gi pisav ama se predomisliv i gi prepraviv vo t2 2+И ете така сите среќни весели, а јас во дупка 5000 денари за мртви реал мадридсо 5000 имав уплатено Реал и барса за 10000 добивка, барем не сум зијан петокот фатив 7000 и вчера 5000 тупнав значи ми останаја уште 2000.. После тој шок од вчера сигурно ке правам пауза од 2 недели !!

Ne za dzabe im bese 1.65 za 2 jas gi pisav ama se predomisliv i gi prepraviv vo t2 2+![]()
ја ретко кога играм на појака уплата двојки, многу често заебуваат.
Поубаво да си ги ставел дортмунд и јунајтед 1 ќе си го добиел истиот коеф како реал 2