Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Е друг пат пак да играте на вакви слепи кола.

Оти бе, освен Реал и Сити се влезе денеска. :)

Па повеќето ги имале уплатено Реал или Сити, башка сигурно имало многу луѓе што уплатиле на Милан, Јуве, Челзи, а не би се изненадил некој и да ја играл Баерн 1и3+.

Така да тие што играле на фаворитите само не верувам дека имале ептен ептен успех :D

Па повеќето ги имале уплатено Реал или Сити, башка сигурно имало многу луѓе што уплатиле на Милан, Јуве, Челзи, а не би се изненадил некој и да ја играл Баерн 1и3+.

Така да тие што играле на фаворитите само не верувам дека имале ептен ептен успех :D

Jaс не се жалам, одлично поминав иако да дадоа Јунајтед уште еден гол и Вила да не изгубеше ќе беше скоро дупло поодлично. :D

За денес мој совет избегнувајте фаворити од јаките лиги , барем тие што останаа. Монако во ниеден случај , многу ми смрди утакмицата. Јас ќе одиграм вака ...

Ѕвезда - 1
Днипро - 1
Малага - 1Х ( инаку мислам дека тоа е најголемиот кец за денеска , мораат до прва победа. )
Сампдорија - 1Х

За 2 иладарки носи скоро 5. :) Инаку ова од вчера ... :)

dobiv4e.jpg

Можам да те замислам вчера пред телевизорот за Барса :rolleyes:

Реал Б е очај, па и пред 20 000 публика на мини естади треба да е сигурен 1 со одлучен коефициент

И ете така сите среќни весели, а јас во дупка 5000 денари за мртви реал мадрид :@ со 5000 имав уплатено Реал и барса за 10000 добивка, барем не сум зијан петокот фатив 7000 и вчера 5000 тупнав значи ми останаја уште 2000.. После тој шок од вчера сигурно ке правам пауза од 2 недели !!

И чекајте уште нешто да ви кажам, ЗА ТИЕ ШТО ИМАТ АКАУНТ НА ДВОЗНАК, не препишувајте типови од двознак катарстрофални се во последниве 2 недели, или следетего само Dzordz

И ете така сите среќни весели, а јас во дупка 5000 денари за мртви реал мадрид :@ со 5000 имав уплатено Реал и барса за 10000 добивка, барем не сум зијан петокот фатив 7000 и вчера 5000 тупнав значи ми останаја уште 2000.. После тој шок од вчера сигурно ке правам пауза од 2 недели !!
Ne za dzabe im bese 1.65 za 2 jas gi pisav ama se predomisliv i gi prepraviv vo t2 2+ :D

Ne za dzabe im bese 1.65 za 2 jas gi pisav ama se predomisliv i gi prepraviv vo t2 2+ :D

ocaen pm :| , така е кога летам високо и се силам уште ми се мотат низ глава 5000 денари, а пак од друга страна се тешам со добивката од петокот .. јас 98% бев сигг дека реал ке тепа, со CR7 и bale во тандем.. Излезен бев јас кога ми се јавија да ми го кажат резултатот цела вечер ми се опропасти си велев поарно да не ми се јавуваја ич сам да си видам кога ке дојдам дома

ја ретко кога играм на појака уплата двојки, многу често заебуваат.
Поубаво да си ги ставел дортмунд и јунајтед 1 ќе си го добиел истиот коеф како реал 2

ја ретко кога играм на појака уплата двојки, многу често заебуваат.
Поубаво да си ги ставел дортмунд и јунајтед 1 ќе си го добиел истиот коеф како реал 2

Тое фудбал никад се незна, Пауза од 2 недели се надевам ке ми дојди малце ум..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom