Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Еј и ја сакам со рагаца да се запознаам. Мацедалиен исто така, но доколку не отидам на некоја конференција во Франција или слично, тешко да дојде он тука. Леандра исто ми има оставено впечаток. Свиден сакам само да го запознаам, па да видиме после он мене круг со порше, или ја него, онака мушки да си ги измериме. Бетончо глеам нешто воздухопловец, најверојатно во иста зграда работиме да го ебу, а не го знам. Би сакал. Стафилококата исто така.

Многу од народоф во форумоф има слично размислување ко мене, мислам без навреди ко несалам =) . . Ве има многу шо сакам да ве сретнам, али уште вие не знајте за мене пошто повеќе набљудувам отколку шо учевствувам активно =). . знам дека има и некои кои ќе се пронајдат тука . . стеј кул `јол.

Сакам и јас со бациллусот, сакам со Macedalien поади навиката да реплицира и да им докажува на сите дека е секогаш во право :wink:, Леандра поради таинственоста, Lady, Ада (криво ми е што ја пропуштив на собиранката), Мартин$ поради прекрасната анализа која ми направи одамна и ми личи на ведар деччко, Морисонката и....

со Гаго
Псајтисфекшн
Фантом
Принц
Мацедалиен
Дивајн
никола_мкд (после нека ми хакира мсн)
шфедо

ке ми текнат и други после ке пишам...

со кики!многу ми е криво што не ја упознав на собиранката!

Со Виктор гг и Долрокс

ja sakam da se zapoznaam so devojkata so me demantirase na temata za marihuanata ne mi teknuva na nikot ako nekoj ja dzirne temata za marihuanata neka mi kaze kako i bese nikot PLS

Сакам и јас со бациллусот

И јас многу би сакал да ве зпознаам вас

Скај дог, и саладин би дошле плус во комбинација,

И да се видиме асално со Малечкото и со дафи, пошот и со двајцата сум повеќе на едно здраво до сега на поминување.

А да и Mandy би сакал да ја зпознаам.

За велешанките одамна е кажано

И јас многу би сакал да ве зпознаам вас

Скај дог, и саладин би дошле плус во комбинација,

И да се видиме асално со Малечкото и со дафи, пошот и со двајцата сум повеќе на едно здраво до сега на поминување.

А да и Mandy би сакал да ја зпознаам.

За велешанките одамна е кажано

The pleasureis all mine.
Криво ми беше што со Фликс и со Била Бонг не се запознав на оваа собиранка. Ај сигурно на наредната. Тука би ја додал и Маца_мк и Emicka

Сакам и со Маwечко и Duffy.

Ја и Дафко у комплет идеме,а?:hehe:

Обавезно упознавање со Tetovcanec и Ashley,а Гаго-нареден пат поише од ЗДРАВО иначе тепам(е).:hehe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom