Конфликтот во Сирија

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Обично не играм спортска али ке се дрзнам да прогнозирам.
Ке има интервенција и точка, Бандитите и покрај сета логистика пари оружје доброволци од цел свет не се кадарни да ја поразат САА.
Сходно на тоа ке следи некаков си интервенционизам од типот милосрден ангел зона за забранети летови и дозволено бомбардирање.
едноставно Сирија им стои на патот.
ај заедно да идеме да уплатиме некаде :D

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.118
Поени од реакции
9.520
Стварно некој мисли дека Русија и САД се големи противници?

Ете во Ирак Русите пак бушат нафта, во Либија пак ке продаваат оружје, имаат заеднички војни вежби со Американците а малите прдеж држави се надеваат дека некој ке ги брани...................................

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Epten se golemi neprijateli rusite i amerite :D .... sve ova e edna golema iluzija na velikite sili DEMEK sega putin i obama kje se zajadat aa uu kje ima konflikt na nekoj interesi ... se e ova scenario od patot kon situacijata vo koja velikite sili kje predlozat svetska vlada ;)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Epten se golemi neprijateli rusite i amerite :D .... sve ova e edna golema iluzija na velikite sili DEMEK sega putin i obama kje se zajadat aa uu kje ima konflikt na nekoj interesi ... se e ova scenario od patot kon situacijata vo koja velikite sili kje predlozat svetska vlada ;)

Интересни ми се теорииве на заговор. Само што нема никакви ебени докази освен лош фотошоп и факти од џеб..

Член од
9 април 2011
Мислења
814
Поени од реакции
1.055
Интересни ми се теорииве на заговор. Само што нема никакви ебени докази освен лош фотошоп и факти од џеб..
Не е фотошоп туко ова се народни носии или нешто така на самитот во азија APEC

Еве уште еден пример 2001 год

Има уште многу вакви слики кои ништо не значат

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Преди неколко дни бугарското цивилно разузнаване предупреди за наличие на податоци за опасност зарад Сириja во неколко правци за регионот.
Прво - наличие на голем броj радикални луге во Сириja от БиХ,Србиja(во голема мера Санджак),Албаниja,Косово,Црна Гора и Македониja. Регрутирането за джихат во Сириja продолжува со помош на местни екстремисти во истите држави. Тези радикалци получават обука во соседна на Сириja држава и биват инфилтрирани во Сириja през Турциja и донекаде Либан. Постои реална заплаха при вракане на тези индоктринирани елементи от Сириja на Балканот.
Второ-после влегуването на Хрватска во ЕУ и преполнуването на бежанските логори во Грциja,криминални структури задејствуват канали на бегалците на правец предимно - Грциja-Албаниja-Црна Гора - Хрватска.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050

mene pa nogu mi se cine deka cel svet e farsa rezirana od amerika i rusija so potkrepa od uste 2/3 drzavi ... aa uu demek rusija vs amerika bla bla ... se e toa dobro smislen plan mozebi nemam dokazi i fakti ili pak nekoj bi imal, no prosto intuitivno taka go osekjam ( znam deka mozebi e smesno no stvarno ne veruvam vo toa sto ni se servira almost na ni6to )
A inace simbolot na ovaa slika na nosiite mi lici nogu na znakot na masonerijata .... neka go pitame zidarski on kje kaze ....

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Дечишта глупи коментираат кај што не им е место.

ova za mene li be drugar ? Ne veruvam deka seuste sum dete a i ne znam sto tolku sum glup ili sto tolku glupo kazav ...
--- надополнето: 14 септември 2013 во 16:31 ---
YOU ARE WRONG MR. PUTIN. AMERICA IS EXCEPTIONAL!

http://tomatobubble.com/id329.html

ete bas kako i sto mislev ;) .. se pocna ... sega kje se prepucuvat ameri i rusi kao hrvati i srbi i taka kje se tera kon ona sto mislev svetskata vlada ama aj da ne zamaram oti sum glup i sum detiste ....

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255

И Путин и Буш и Бин Ладен сите биле масони според хрватските експерти..

интересна документарна емисија..

Kajgana Shop

На врв Bottom