Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
има ли некој торент од The Bling Ring 2013 со Ема Ватсон? сакам да го глеам, ама не знам зашо не ми наоѓаааа торент!! веќе неколку дена го барам, ми наоѓа еден од 2011:mad:... ако има некој што го гледал би била многу благодарна да ми дае линк :)

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Додека не го укинаат btjunkie само од таму симнував.
Ама помина скоро година и повеќе од тој потег така да се снаоѓам со пиратот или замунда, ретко изохант или торентз.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Дали има некој покана да прати за некој приватен тракер за блу реј филмови , би бил благодарен :)

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.055
btjunkie Најдобар додека работеше :) .
Сега arenabg, rarbg, kat.ph i tpb

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Sign up is Open for few days !!! This is the right time to tell all your friends and family to Join Scenetime before we close the doors.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Одличен тракер, препорачано.
Има ли потреба стално нешто да симнуваш или може да си само регистриран и така некое време да стои, да не ме избришат после некое време? Би сакал да го имам и овој сајт за користење и секако да си одржувам и ратио таму, но моментално нема што да симнувам од таму имам од други места кај што не се брои ратио.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Има ли потреба стално нешто да симнуваш или може да си само регистриран и така некое време да стои, да не ме избришат после некое време?
Генерално нема потреба, барем не сум добил опомена ако не симнувам подолго.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Meне ме банираа, пакетот ми е таков, тапа аплоад, лошо ratio.
A ептен добра ми стана Torrentleech :(
Штета што те банирале, одличен тракер е TL. Како нов јузер, ако навистина имаш намера да останеш таму, мораш внимателно да симнуваш на почетокот додека набилдаш сооднос. Не ми се случило до сега да ме банираат на преку 10 приватни тракери, ама внимавам што симнувам и кога. И оставам сид долго време.

Kajgana Shop

На врв Bottom