Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Sound of my Voice? Го гледал некој?
Гледам истава од Another Earth и The East е, па ваљда ќе е добар, ама боље питати него скитати...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Sound of my Voice? Го гледал некој?
Гледам истава од Another Earth и The East е, па ваљда ќе е добар, ама боље питати него скитати...

Ио вика бил лош, и јас планирав, пошо од дечкиве..

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Гледав хипстерски филм и ми се свиѓаше. Дали е нормално ова и треба ли да отидам на доктор?

The Battery was shot on a budget of only $6,000 in the span of two weeks. For most of those two weeks, the crew consisted of only 6 people: Jeremy Gardner (director/writer/actor), Adam Cronheim (actor/producer), Christian Stella (director of photography), Nick Bohun (sound recordist), Elise Stella (production manager), and Kelly McQuade (makeup/art director).

6k budget and still better zombie make-up then WWZ :D

Малку ликови, споро дејство, independed...

И саундтракот им е хипстерски, ofc

still good tho

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Into The Wild (2007)

неговото растење со неговите родители кои го прават грозно неговото детство,од каде и доаѓа желбата за бегство од сите нив
Неговото детство е грозно за разгалени дечишта како него. А инаку супер детство има. Богато семејство, дадено му е на тацна се, со здравјето добри (бар колку шо се виде по филмот), он е интелигентен и би завршил школо без проблем, би нашол добра работа...

Е сега тоа што е хејтер на општеството и сака да си се одмори од технологијата е друга работа :) Но треба(ло) да сфатат тој и другите дека е привилегиран и не требало да си ги зема работите што ги има for granted

Инаку не го хејтам филмов ни па човеков, еден од омилените ми е

П

Пепси_

Гостин
Неговото детство е грозно за разгалени дечишта како него. А инаку супер детство има. Богато семејство, дадено му е на тацна се, со здравјето добри (бар колку шо се виде по филмот), он е интелигентен и би завршил школо без проблем, би нашол добра работа...

Е сега тоа што е хејтер на општеството и сака да си се одмори од технологијата е друга работа :) Но треба(ло) да сфатат тој и другите дека е привилегиран и не требало да си ги зема работите што ги има for granted

Инаку не го хејтам филмов ни па човеков, еден од омилените ми е
:D Ебеш ти пари и се кога тоа е вештачки,без љубов која татко му ја заборавил у НАСА,има ванбрачно дете и ја тепа жена му пред децата.

Тоа му влијае најмногу врз одлуката да оде у дивината сам,да се прочисте.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Солиден филм The East, 7ца. Ми се струпаа филмови со тој Швеганецот бидејки го гледав оваа недела и Disconnect сега дознав дека бил од True Blood.

Некој коментар за The Kings of Summer, не е баш мој жанр па незнам дали да го гледам

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
koj instant spojler bese ova samo ej :pos:

decki, skokajte prikazna kolku sto mozete. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
koj instant spojler bese ova samo ej :pos:
Добро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето o_O

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Добро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето o_O

Не сум фан на курци насочени кон мене, call me weird. Нема потреба од речников, кога најпријателски едитирав и се нашалив како цреша одозгора.
Ти напиша како почнува, што се случува како генерална линија и како завршува у најпросто симплифицирана реченица.
Мене ова ми го уништи. Друго е плот, друго е раскажување.

Ајде, и јас мразам играње по правила, па да не идеме таму.

П

Пепси_

Гостин
Пак ли ќе се враќаме на темата за Into The Wild ;)
1 пат пишав рецензија не ни знаев дека имало посебна тема за филмот,не мора одма да се устручавате.

wot

не се напнуј бе брат не сме сите писатели и оскаровци со квази титули,остај не и нас простите да пишуваме мислења за филмови. Ако а разлисташ темата од кога е отворена ќе сватиш за шо зборувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom