Змија долга 2 метри во Аеродром

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е колубер каспиус,и моја прва помисла беше.Пре би помислил дека е ова
nat_coronella.jpg

или па ова
ne7.jpg

Не е колубер каспиус,и моја прва помисла беше.Пре би помислил дека е ова
nat_coronella.jpg

или па ова
ne7.jpg
Ова змииве се гадотии, што подалеку од човековите населени места, тоа подобро :)

Ова змииве се гадотии, што подалеку од човековите населени места, тоа подобро :)

Се шират човековите населени места за сметка на нивните живеалишта (и на сите други животни). И за нив ние сме гадотии што им ја узурпираме животната средина.

„Змиите немаат постојана температура на телото, а нивната телесна температура зависи од надворешната температура – воздухот – велат експертите.“

Колку само ова си нема везе со ситуацијата и онака си кажал колку да се пофали дека знае повеќе за змиите.

Змијата во Аеродром била долга најмалку два метра. Може некој дома за украс на корнизот да си ја користи. :D
Никогаш не сум видел змија во живо и не сакам да видам, ни на слика ни на тв а не пак да ги фатам. :D
Грозни се со тие шаренилата на нив.
Не преставува опасност затоа што којзнае каде е сега. Дај боже во Чаир. :icon_lol:

Змијата била забележана покрај некоја зграда во Стар Аеродром каде играле деца, се шетале бебиња и постојано минувале луѓе.
Напредни бебиња у пм

Домашно милениче, излегло на прошетка...

Змијата во Аеродром била долга најмалку два метра. Може некој дома за украс на корнизот да си ја користи. :D
Никогаш не сум видел змија во живо и не сакам да видам, ни на слика ни на тв а не пак да ги фатам. :D
Грозни се со тие шаренилата на нив.
Не преставува опасност затоа што којзнае каде е сега. Дај боже во Чаир. :icon_lol:

:pos: Ме изнасмеа.

Фотошоп е ова. Се познава по пикселите а и имам видено доста слични измами на времето. Башка нема адидас шара.​

Што те гледам чуден... во Чаир пиле не прелетува, а ти за змии си се фатил :pos:. Ќе му го пукаат со калаш, или ќе му го газат со голфот

Напредни бебиња у пм
Место каде родителите ги шетале своите бебиња*:D
Фотошоп е ова. Се познава по пикселите а и имам видено доста слични измами на времето. Башка нема адидас шара.​
Сликата објавена во Дневник не е од змијата, зошто жената ја видела и избегала, сликата е ставена онака :)

Место каде родителите ги шетале своите бебиња*:D

Сликата објавена во Дневник не е од змијата, зошто жената ја видела и избегала, сликата е ставена онака :)
Значи ја за џабе сум мислел која сорта е :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom