Македонски "Евергрини"

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не е за големи прифатени хитови туку за песни кои ги напињале по некоја од телевизиите, макар и лошиот квалитет. Ерзана беше ултра популарна.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
п.с. може песниве не се А класа, ама во тоа време барем секој месец искачаа по 3 песни наеднаш и колку толку ти влагаа во уво. Денес :facepalm:
This! Тоа беше период на огромна експанзија на македонска музика, голем дел од песните не се лоши како минливи хитчиња, ама пак има и „легенди“ кои стварно не смеат да останат заборавени.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
26.000
А да, легендардните Нови влечки со нивните скапи Трифунски спозорирани спотчиња, но тоа не беше најлошото шо излезе од таа „продукција“

Ова е едно од најодвратните музички епизоди на македонската музичка историја:

Животот е прав и гола вода, една од врвните ми беше, ајде уште

Ајде Натали уште...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
This! Тоа беше период на огромна експанзија на македонска музика, голем дел од песните не се лоши како минливи хитчиња, ама пак има и „легенди“ кои стварно не смеат да останат заборавени.
Да, да, еве сеа баш ги слушам сите што ги испостававте една по една, што и фали на оваа Такси од Ту бенд на пример, е сеа нема женски што тресат гз ко на Слаткар песнине ама дека е поквалитетна песнава од се што искочи кај нас задњи две - три па и пет години, е :)

стајте ја бе и од А.Митевски и Трифун срце тетовирано :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да, да, еве сеа баш ги слушам сите што ги испостававте една по една, што и фали на оваа Такси од Ту бенд на пример, е сеа нема женски што тресат гз ко на Слаткар песнине ама дека е поквалитетна песнава од се што искочи кај нас задњи две години, е :)

стајте ја бе и од А.Митевски и Трифун срце тетовирано :D

Оваа од Коки Костовски музиката е одлична, да пееше само некој друг и ќе беше евергрин вистински...

Него, дали ова е офтопик?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.648
Поени од реакции
31.875
Forrest Gump

Кај ја ископа :pos:
Сафрите ми се дигаа кога и да ја начекав и ко за инает сум ја слушал до крај секогаш, онака да се изнервирам оти ме чешаше нешто од внатре.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Оваа „Само мој“ од Тања Царовска е многу добра песна, особено за денешни стандарди.

Иначе кај Коки Костовски не знам шо ми поодвратно, неговото педерско пискаво гласче, изглед како на малоумен или фактот дека е од фамилијата Костовски.

Но, он сега сигурно си ги води фирмите на татичко, си ебе пички како шо нема да видиме у живот.

Ако има нешто полошо од транзициски богаташ тоа е син или ќерка на транзициски богаташ.

Ова беше офтопик ама така ми текна сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom