Косово? Ембарго? Сам себе чифшал?

• Креатор на темата Креатор на темата kviki
  • Време на започнување Време на започнување
Министерот за финансии на Косово , Бесим Беќај рече дека Косово се залага за добрососедски односи , но и за чување на државните интереси.
Косово само возврати за мерките превземени од страна на Македонија.

Кои мерки биле против нив,нели косово не извезува брашно..као изигравате жртви во секоја ситуација свака част.По лицемерен и пичкарски народ нема.

Провокација за провокација, ништо повеќе.

А ти и сите овие погоре , издвојте време да се самопрочитате, вашите коментари трујат.

Оваа изјава прочитана со фацата на твојот аватар... priceless :vozbud:

А ти и сите овие погоре , издвојте време да се самопрочитате, вашите коментари трујат.

Sigurno ne trujat poveke od tvoite corapi.

Се разбуди планинското и во Господинот Статистика па ќе влагал со калаши во Влада...фино, фино....

Секој еден од вас го има тоа во себе и не можете да се скриете :icon_lol:

Ама глеам дека Леандра има троа поеќе толеранција према вас пошо изглеа обожава да си играте мачка и глушец:)

Македонија ќе има огромни бенефиции од недоаѓање на Ш*птарана од Косово во Македонија. Многу помалку дрога и оружје. Затоа Западна Европа ги почувствува бенефициите од ш*птарските емигранти на свој грб што им испотруја младина со дрога. Дури стигнавте и Чешка и Словачка да ја прљате.

По 2-3 генерации на Запад и неможат основен степен на образование да завршат.

Kosovo e geto. Iracanite i Avganistancite imaat pogolema sloboda za dvizenje vo svetski ramki otkolku nekoj so kosovski pasos. Pred 2-3 godini se udavija edno 20 emigranti koi plovele po Dunav za Ungarija. Edinstven nacin da pravat belji po svetot e da kupuvaat srpski pasosi za 5000 evra i nasi pasosi. Najdobro resenie - da se faka sekoj kosovec kako dava potkup, sudska presuda za deportacija vo getoto i dozivotna zabrana za vlez a parite zacuvani kako dokazen materijal.

Калашот им е као на нас ајварот.Пресели се,образовај се ама од традиција не се бега:icon_lol:

Се разбуди планинското и во Господинот Статистика па ќе влагал со калаши во Влада...фино, фино....

Секој еден од вас го има тоа во себе и не можете да се скриете :icon_lol:

Ама глеам дека Леандра има троа поеќе толеранција према вас пошо изглеа обожава да си играте мачка и глушец:)

Delfin ima poveke sansi da evoluira vo svesta od Dardi i obespravenite mu braka.

Не знам дали сум во заблуда, ама имам впечаток дека Дарданиа за првпат покажа некакви емоции.
До сеа постовите му беа чисто службени, ама сега се забележува емотивна нишка во нив...очигледно е дека темава го длабоко го повреди...а јас сум толку жалостива што дури и жал ми падна за него...:place:

Разбирам дека е провокација. Само што ова моево е и вистина ;)

Да, да дефинитивно се напиздени...еве го и овој другиот демек нешо пробува да глуми искулиран као "брат не се замарај" али џабе му е, се глеа дека чурат од нервоза.

E pa sa gleda koj od kogo zavisi..:) ,me cudi mnogu glupaviot mozok na eden makedonec ,sekogas vrega ,provocira ,se ismejuva na drugite kako da se ovie padnati od nebo i nikoj drug ne e kako nimi a nikogas ne se gledale vo ogledalo da vidat na sto licat koi se ,sto se ,luge bez koreni bez istoria bez jazik vera ,ama bez nisto a se falat ..gospodeeeee cuvaj ne od glupaviot narod .

p.s. dardan a bre sto se zamoruvas so glupaci da im objasnis nesta ,a i koga im objasnuvas so argumenti a ovie za toa sto nemat argumenti ti vozvrakat so provokaci i gluposti ednostavno ignoriraj gi i neka si püravak kejf megu sebe ,oti samo toa im ostanalo

До Администрацијата( нејќам да ве тагнувам пошо одма ќе се напалите ко и досега)

Обично коа некој ти ја вреѓа и вели дека Македонија не постои, нема јазик, нека историја, нема корени се добива перманентен бан и праќаш двајца црнци ко оној Џими од Штип да му го рашират шупакот.

Истото требаше да се направи и со ПУНО кога и тој го изјави истото ама му се прогледа низ прсти ваљда.

Што е ова бе? Ако не дајте им нека го водат форумов.

И не се вадете на финтата дека не седите цел ден пред пц, никој за тоа ништо не ви вика да реагирате во истата секунда ама кога ќе седнете на форумов завршете си ги обврските кои сте се нафатиле да ги имате.

Пуно и овој Ашљаков треба да добијат перманентен. Ако ви треба мислењето од Пуно ќе се потрудам да го најдам.

А сеа ќе штракнам и пријави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom