Ф
Флеш
Гостин
Oui ....Any Problem?
Oui ....Any Problem?
Тоа е јас вечит песимист сакав за промена да бидам еднаш оптимист ама ништо, излезе на моето дека се е жими трите.NOT !
Регистриран е од 2007 тогаш немаше лајкови.Oui ....
репутацијата се пренесе како лајковиРегистриран е од 2007 тогаш немаше лајкови.
Со авион ли се враќаат? Адриа има летови Љу - Ск околу 15 часот.
Се надевам дека е заебанција ова. Океј заврши првенствово али премногу клише муабет...
Уствари не се ни тргнати, така?
Ептен ќе ми беше криво да бев на твоја позиција.Да тргнам еден меч да гледам а нашиве да не се ни замараатСо авион ли се враќаат? Адриа има летови Љу - Ск околу 15 часот.
А и твитов нема дата и саат
Хах, пословно беше ама се искористи прилика, се совпадна датата, ама приликава... рак на очи )))Ептен ќе ми беше криво да бев на твоја позиција.Да тргнам еден меч да гледам а нашиве да не се ни замараат
Со авион ли се враќаат? Адриа има летови Љу - Ск околу 15 часот.
А и твитов нема дата и саат
Ваљда твитов не е напишн сериозно. Утакмицата заврши околу 4, нема шанси во 5 саат во Хавана да се.
после погоре вика се заебавала, само не знам во која конотација. Адриа последен лет има во 3 за навака, тогаш стига и во 4 за во Љубљана. Ми нема резон да се стигнати освен ако не стигнале со овој од Белград летот што слетал во дваес до единаесет или па ако иделе со бус, ама пак бе.. Затоа се прави фотографија.
Брат, Хавана не отвара во 5Ваљда твитов не е напишн сериозно. Утакмицата заврши околу 4, нема шанси во 5 саат во Хавана да се.
Освен ако не забегал авионот накај Куба
Се зезав де , а и очигледно беше дека и тој што пишал не бил сериозен.Брат, Хавана не отвара во 5
Јас не знам вие како се мислевте дека е сериозен во 5 часотСе зезав де , а и очигледно беше дека и тој што пишал не бил сериозен.