Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Најнов трејлер :D

1175310_510048165747226_1761244024_n.png

Ако пишува графика 512 значи ќе може да ја уклучи на Интел 3000?
На тројката не сакаше да чуе.

Мрсничко, мрсничко... Ај кога ќе излезе open beta ќе видиме како ќе оди. :)

Ако пишува графика 512 значи ќе може да ја уклучи на Интел 3000?
На тројката не сакаше да чуе.

Ти се зезаш? Чим на тројката нема да чуе на оваа нема ич. А и не знам што се палите на играва кога само онлајн вреди да ја играш. Кампањата е направена онака ради реда колку да се рече дека има.

Играва е ЕПИК.
Ќе ја убијам од играње ко ќе излезе <3

Ти се зезаш? Чим на тројката нема да чуе на оваа нема ич. А и не знам што се палите на играва кога само онлајн вреди да ја играш. Кампањата е направена онака ради реда колку да се рече дека има.

Да, мега популарна е online, ама не би рекол дека соло кампањата на тројката е лоша. Напротив, мене многу ми напрај мерак.

3ката ја играм онлајн перверзии невидени..ке почекам малце за 4ката пошто изгор е скапа сега..

Да, мега популарна е online, ама не би рекол дека соло кампањата на тројката е лоша. Напротив, мене многу ми напрај мерак.

Da ali koga ke ja sporedis so bilo koja Call of Duty kampanjata e nula. Mene iskreno na Bad Company 2 mi se dopadna kampanjata na trojkata slabo.

Аман бе еднаш да можам да одвојам пари за игриштево :нинџ: мада прво ќе ми треба нов PC ако сакам асално да играм multiplayer :pos:
Кој ќе чека уште месец дена за бета...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom