Ф
Мака ми е на душава што на најмизерен начин испаднавме на Европско во кое имавме големи шанси да стигнеме далеку.Не знам дали заради оној гаден пораз од Црна Гора во следните натпревари психички беа паднати или не беа доволно физички спремни(иако викаа 100% идат на медал и биле 100 % подготвени),но знам дека кошарката по ова ни е еднаква на фудбалот.Многу срање иднина имаме.Само Брчков шо ми дава надеж дека ќе го биде за центар.Највеќе на ова Европско разочараа браќата.Многу беа стегнати.На високо ниво беа против Црна Гора само.
Друже и Бо со своите 183 цм не би требало да забива и да мора покрај толкави коњи во наша репрезентација, да прави дефанзивни скокови...Брчов братче со неговата висина 3 чиста е..197 цм не може центар да е..
Корекција ..... Меккејлеб е висок 178 см ....Друже и Бо со своите 183 цм не би требало да забива и да мора покрај толкави коњи во наша репрезентација, да прави дефанзивни скокови...
Само што за плеј нема толкава разлика висината, а за центар висината и 2та грама мозок играат огромна улога.Друже и Бо со своите 183 цм не би требало да забива и да мора покрај толкави коњи во наша репрезентација, да прави дефанзивни скокови...
Dinner is servedРанетиот лав ги чека мршојадите.
Епа Игорче тогаш погрешно информира...Корекција ..... Меккејлеб е висок 178 см ....
Само што за плеј нема толкава разлика висината, а за центар висината и 2та грама мозок играат огромна улога.
Брков одлично се покажа ама центар неможе да игра, висината му е за чиста тројка, ама кај нас би се уклопил добро на 4ка.
можда грешка сум ..... знам дека википедија пишува дека е толку ,но на сајтови и весници пишува дека е 178 см .... можеби грешам ... човек сум ....Епа Игорче тогаш погрешно информира...
Демек нешто точно информира досега.Епа Игорче тогаш погрешно информира...