Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни Брчков ни Соколов не не спасват али Брчков гледам го местат за нов капитен!

Се надевам последно првенство е што го пренесуваат Сител, како дома да си коментира дебилов. Никаков речник нема.
Не знам како може да ви е интересен кога нема поима од кошарка.

А кој е подобар оние од Алфа или она штрбото говно од МТВ,оној умрениот што пренесува МК лига на Канал 5 ?

Ај не изигравајте и вие многу.

Aj бе вие па, една Русија испадна што е поим за нас во спортот, таман работа што и ние сме во аут. :icon_lol:

Ми иде желба да почнам кошарка да тренирам, за 1-2 години тренинзи ќе бидам класа за соколов и брчков.

Samo ne znam sto se nervira trenerov na Latvijcive, noktite gi izede, mi ide da mu otidam da mu kazam chiche sedi, otvori sampanj dobiena ti e ovaa.

Го имавме четвртото место на Европското, следуваше фијаско на квалификациите за на Олимпијада, па уште едно фијаско..Искрено почнав да верувам дека 2011 беше само една среќна година, кога сите коцки се поклопија,чиста среќа ништо повеќе.. нешто што се случува еднаш на 50 години...Како на пример мечот со Англија во фудбал кога завршивме 2-2..
се случува понекогаш и слаба екипа да победи ... исто и Грција во фудбал стана шампион ... ама еднаш ...

Aj бе вие па, една Русија испадна што е поим за нас во спортот, таман работа што и ние сме во аут. :icon_lol:

Абе ни Холандија не настапува на првенствово а се махери за фудбал. Глупи се тие споредби.

Го одмара Бо за да може да патува назад накај Македонија а ги пушти Соколов и Брчков да се размрдаат да им се грчат нозете во бусот. (y)

"Пред фактите и боговите молчат".

Факт е дека треба Исус да слезе за да се квалификуваме понатаму а Игорче коментира како 1 поен да ни фали за пласман во следна рунда.

Игорче- повеќе од бог.

10 дена пред почеток на ЕП почнуваат со подготовки, таман влагаат во форма се враќаат во МКД се пијанчат 3 вечери и на крај тебе крив ти е тренерот. Епа не може секогаш да се криви тренерите !
И Фил Џексон да им беше исто ќе беше.

Тренерот кур го боли очигледно. Карантин бе бате, ако имаш муда! Тој што забушава, макар бил и капитенот, бриши го од листа, земи некое дете место него. Но кај нас (а и општо на Балканов) знаеме дека играчите имаат поголем авторитет од тренерот и тоа = неуспех.

До душа, во МКФ беше баш добро до 2011 и четвртото место. Тогаш некои летнаа во воздух, добија авторитет и се расипа сложувалката која носеше победи.

Кошаркарскава репрезентација полека станува ко ракоментата... (n)

Posleden pat vaka zelba da navivam protiv nasi imav na Makedonija - Ermenija, koga dosudija penal za nas (nezasluzeno). Sramota be, Slovenci me prasuvaat sto se slucuva so nas, sto da im kazam? A im vikav deka nisto ne e oni Spanija sto ja tepaa :pos:
Kazi i greska ste jas ne sum od Makedonija. :pos:

Sent from my Samsung Galaxy S3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom