Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам последно првенство е што го пренесуваат Сител, како дома да си коментира дебилов. Никаков речник нема.
Не знам како може да ви е интересен кога нема поима од кошарка.
се случува понекогаш и слаба екипа да победи ... исто и Грција во фудбал стана шампион ... ама еднаш ...Го имавме четвртото место на Европското, следуваше фијаско на квалификациите за на Олимпијада, па уште едно фијаско..Искрено почнав да верувам дека 2011 беше само една среќна година, кога сите коцки се поклопија,чиста среќа ништо повеќе.. нешто што се случува еднаш на 50 години...Како на пример мечот со Англија во фудбал кога завршивме 2-2..
Aj бе вие па, една Русија испадна што е поим за нас во спортот, таман работа што и ние сме во аут.![]()
10 дена пред почеток на ЕП почнуваат со подготовки, таман влагаат во форма се враќаат во МКД се пијанчат 3 вечери и на крај тебе крив ти е тренерот. Епа не може секогаш да се криви тренерите !
И Фил Џексон да им беше исто ќе беше.
Kazi i greska ste jas ne sum od Makedonija.Posleden pat vaka zelba da navivam protiv nasi imav na Makedonija - Ermenija, koga dosudija penal za nas (nezasluzeno). Sramota be, Slovenci me prasuvaat sto se slucuva so nas, sto da im kazam? A im vikav deka nisto ne e oni Spanija sto ja tepaa![]()
Абе ни Холандија не настапува на првенствово а се махери за фудбал. Глупи се тие споредби.