Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шта речи :tapp:
Како да се договориле дека ќе ја растурат само Србија и тој меч ќе го покрие фијасково од другиве 3-4 меча.

Не е до тоа што губат, туку не се залагаат. Сеа ќе почнат муабетите: Толку ни е силата. НЕ, не ни е толку силата! Можат повеќе ама не се залагаат, тренерот кур го боли, сите околу кур ги боли. Пропуштаме историска шанса. Квалитет имаме за у 8 најдобри, ама не знаеме како да го искористиме тоа. Страшно.

Ајде не губете надеж, МАКЕДОНИЈА се сака и кога губи и кога губи, wait what?

Него ај да не се жалиме, какви ги има, ние и не сме така лоши. На пример некаде во други забаталени делови од светов сигурно има земји што играат полошо од нас. На пример Ангола. Или Доминикана.

Значи добар избор сум направил што не гледам, до сега ќе скршев нешто.

Мифки...И не ми зборете да не ги вреѓаме, сами не вреѓаат сите во државава што не ги боли за државата...

Игорче кутриов уште се надева , ми прави пресметки 27 требало да тепаме :tapp:
Ова е срам за државата,си го ладат Курот :cuc:
Овај умрениов ги пушти уште во 10та минута да играат брчков и нз кој.Пипан бил човекот,докузоски не чинел.ооооооо :tapp:
Ако ништо др требаше да играат на победа атер за владо,антич и бо што им е последна утакмица.

Што не ти е јасно дека не се спремни физички бе, што од ова не ти е јасно ?
И сам виде вчера со Босна како се влечеа браќата кои се најспремни а што преостанува за другиве?
10 дена пред почеток на ЕП почнуваат со подготовки, таман влагаат во форма се враќаат во МКД се пијанчат 3 вечери и на крај тебе крив ти е тренерот. Епа не може секогаш да се криви тренерите !
И Фил Џексон да им беше исто ќе беше.

Posleden pat vaka zelba da navivam protiv nasi imav na Makedonija - Ermenija, koga dosudija penal za nas (nezasluzeno). Sramota be, Slovenci me prasuvaat sto se slucuva so nas, sto da im kazam? A im vikav deka nisto ne e oni Spanija sto ja tepaa :pos:

Кажи им да инвестираат во Македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom