Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
паа..нема..не знам..мислам дека кога тогаш таа љубов од другарска ке се претвори во поинаква...:drk::pusk: :salut:

Јас мислам дека другарство мегу зенско и маско не постоело а нема ни да постои ... можеби првите 2 недели докај да се подобро запознаеме.....
ЗНАЦИ ТОА НЕПОСТОИ!!!
еве несо и за оние кои велат дека опстои:drk:

Има како нема....се додека не почнат искри да се појавуваат.

Баш така...или поточно кажано, доколку другарка ти/другар ти ти е физички привлечен/а и карактерно (барем малку) сигурно ке искочи таа искра...:back::pipi:

Јас тврдам дека постои...неколку години се дружам со другар со кој делам се...освен дечковците и девојките:pos2:и нема никаква искра помеѓу нас освен другарска, едноставно го чувствувам како брат, а он мене како сестра :baeh:

Нема другарска Љубов меѓу машко и женско.А и дури да има потсвесно се размислува за мување барем од едната страна. имам искуство, се имам мувано со најдобрата другарка дури и таа имаше одено со мој добар другар.Сепак искористив поволен момент ја фатив вод епресија и се стори тоа што се стори и ич не ми бесе мака после тоа дури и уште повеке сакав

hmmm ne veruvam vo drugarska ljubov pomegju zensko i masko

Зашто?

Аман дај кога пишувате мислења, образложете ги. Сите “исцрпни“ одговори како овој цитираниов, ќе бидат избришани.

Некако баш верувам во другарска љубов....... Кога некое девојче ти е нумеро уно во животот, па и која женска да е до мене, знам дека сепак кај мојата другарка ќе се вратам и ќе и раскажувам како ми поминал денот, а она ќе ме гледа таков исполнет и ќе ме изгушка:kesa::kesa:

Некако баш верувам во другарска љубов....... Кога некое девојче ти е нумеро уно во животот, па и која женска да е до мене, знам дека сепак кај мојата другарка ќе се вратам и ќе и раскажувам како ми поминал денот, а она ќе ме гледа таков исполнет и ќе ме изгушка:kesa::kesa:

баш вака би одговорила и јас.
имам неколку најдобри другари кои повеќе си ги ценам од другарките и никогаш нема да има нешто поубаво од добар совет од другар или дружење со него. btw во никој случај не можам да го гледам поинаку другар ми, кој го знам 100 години и ми е како брат.:toe:

i jas taka mislev porano,ama sekogas koga ke trebase da se smuvam so nekoja drugarka na NAJDOBRATA MOJA DRUGARKA,sekogas problem bese DRUGARKA MI.sigurno zasto zenskite navistina veruvaat deka mozat da bidat drugari so masko,samo sto ne davaat ni edna devojka da im se mesa vo toa "drugarstvo".

Smetam deka moze da ima cisto drugarska ljubov megju masko i zensko no za toa treba da ne si se svigjaat fizicki. Ako e takov slucajot togas nema so da se javuvaat bludni misli. Jas iam nekolku dobri drugarki i mnogu cesto so niv pagja podobar muabet otkolku so drugarite

drugarstvo pomegu mashko i zensko postoi samo koga edniot od niv ne saka nisto ´´poveke´´ od drugiot

имаше едно моме... си се дружевме...
јас еднаш сакав да се случи нешто повеќе од тоа...
таа ме одби и ми кажа дека сака да го задржиме другарството...
сега сум и благодарен поради тоа и многу си ја сакам...
и иако сме сега разделени некои си 180 километри, сепак ми е најдобрата женска другарка...

тоа е мој пример... ваљда допринесов на темава...

Е, па начинот на кој ги гледате вашите другарчиња е тотално неискрен! Како може да имате таков поглед кон некој кој ви е близок? И ја имам другар со кој сум ден и ноќ. Ни се има десено да преспиеме еден кај друг и тоа со мн. малку алишта на тело :vozbud:, притоа никакво ништо се нема десено, ниту па некава мисла или нагон ми се има јавено. Понекад го доживувам ко жена, со него може да зборам све и свашта, и мило ми е ко ке чујам како мажи гледаат на нас жените... :icon_roll ах....:olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom