БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ако толку ве интересира, после победата над Литванија во 1/4 финалето, Бо беше камен во една литванска дискотека, и тоа не само он али ајде него прв го издвоив, па пак пружија страшни партии против Шпанија и против Русија.

Ритуалите од Литванија не палат и овде изгледа :icon_mrgr:

Јас се надевам дека е точно, бидејќи така криви се самите што не се одговорни како кошаркари и спортисти, отколку дека толку можеа на теренот па да ја бараат одговорноста во тоа каде згрешиле во играта. Се знаеше каде згрешија, во нивното однесување.

Ритуалите од Литванија не палат и овде изгледа :icon_mrgr:

Не, али најозбилно така е, веруј ми. Да не ме сфатиш погрешно, јас не го поддржувам тоа пијанчење и славење на победи, ама не е само тоа изговорот, многу други фактори има.

Ајде во Литванија славеа влез во 1/2 финале, а сега што кур славеле против Србија?? Прва победа во групата???? Морни у пичку матер, најпрост народ сме и нема да се смени никогаш тоа!

I posle srbite ne ni ja pustile...

Абе доста со таа Србија, ни ја пуштиле... Да не ѓи шутираа тројќите они место нас? Тие дечишта, незнам како Латвија не ги победила...
Што неможам да кажам денес за Босна кога се промашија.

Чисто заслужено ја пргазивме Србија и чисто заслужено не победија Босанците. Тоа е тоа.

Море тркало, ако ја добиевме Босна и Летонија, Србија ќе одеше во вториот круг само со една победа заради тој пораз од Македонија. Убаво е да размислиш малку пред да напишеш било што.

Доста со овие глупости, какви пуштања какви бакрачи, ако ја гледаше играта завчера и денес ќе видеше дека разликата во нашата игра помеѓу тој меч и овој е ден и ноќ.

Јас требаше да ја отворам темата, бре малери о бо бо бо

Ајде што чекаш, отварај ја за со Латвија :D

Дај тури слика ако не те мрази,можеш да ги цензурираш другарките поради приватност.:)

Избришани се сликите изглеа не можам да ги најдам. Али како и да е и да не се од тогаш а сум 99% сигурен дека се, муабетиве дека се журкаат и пијат не се пошо некој измислува и заинает збори него факт е..Мислам дека само они пред да почне Европсково пиеле и имаат алкохол у крв за разлика од сите шо се спремаат 2-3 месеци..

Море тркало, ако ја добиевме Босна и Летонија, Србија ќе одеше во вториот круг само со една победа заради тој пораз од Македонија. Убаво е да размислиш малку пред да напишеш било што.
More imbecil gi gledas li kako igraat srbite ?kako brz voz pominaa niz latvija,bosna i litvanija.ama aj da ne krsam film,realno polabavo teraa so nas

За Македонија засекогаш.
Напред момчиња, што и да е, секогаш со вас. Ја направивте Македонија горда многу пати. Ако не послужи среќата може и повторно.

More imbecil gi gledas li kako igraat srbite ?kako brz voz pominaa niz latvija,bosna i litvanija.ama aj da ne krsam film,realno polabavo teraa so nas

И пак не кажа зошто би ни ја пуштиле Србите . За да одат понатаму со една победа помалку?

Кој е тука имбецилот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom