БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам дека е само новинарска патка. http://t.co/Q25YTkbDKz

Сакале луѓето да каснат од Мекдоналдс, нема кај нас во МК. :D

Перо се огласи на твитер.https://twitter.com/antic12pero

Eden debilen( i debel) novinar,e doven da pusti edna prica i da proba da napravi problemi vo nacionalniot tim!! Sramota

Trenerot moze da vi kaze tocno kaj sme gresele,a ne deka e negova krivica!! So vakov mentalitet na poedinci vo novinarstvoto daleku ke ideme

Што е муабетот кој што пуштил, не сум во тек?

Текст на Телеграф. Не знам колку е за верување, ама не би ме зачудило искрено.

Перо се огласи на твитер.

Eden debilen( i debel) novinar,e doven da pusti edna prica i da proba da napravi problemi vo nacionalniot tim!! Sramota

Trenerot moze da vi kaze tocno kaj sme gresele,a ne deka e negova krivica!! So vakov mentalitet na poedinci vo novinarstvoto daleku ke ideme

Што е муабетот кој што пуштил, не сум во тек? Ја демантира изјавата за Пипан или текстот дека наводно биле на журка?

Ако Србија победи денес, утре и да победи Црна Гора, ќе остане само на една победа со нас.

Не ја свати поентата,нема да изгуби поради Ц:Гора туку поради себеси.Со пораз носат 4 бода со победа само 2 во случај да се поклопат утакмиците на Летонија и БиХ за ние да бидеме 3 место.
Е затоа требаше да си ги тепаме и двете и да не се молиме на другите

Не ја свати поентата,нема да изгуби поради Ц:Гора туку поради себеси.Со пораз носат 4 бода со победа само 2 во случај да се поклопат утакмиците на Летонија и БиХ за ние да бидеме 3 место

Ја сфатив ја сфатив не се секирај :)

Decki, vi teknuva koga na prosloto EP vi pisav deka posle pobedata vrz Grcija se ispijanile I mi vikavte, aj be, ostavi gi, se razveselile?

Eve do kaj dojdovme. Antic dreme na Instagram vo 1 navecer, drugive ne sumlam deka se poarni. I tuka gi slusnav muabetive, otvoram tema, istovo go citam.

Nakratko, kaj nas fali PROFESIONALNOSTA, vo sekoj segment od drzavata. Pokasno poveke.

Иначе Бранко е крив за поразов. ;) Се прашувате зошто? Прогуглајте го. :D

Исто така и Stefan-kobe е делумно крив. Да си ја оставеше сликата од Телетовиќ, а да не го ставаше тенисерот бр.1 во свет, Телето немаше да не' напуни. :P

И јас ама тешко.

Искрено ако го направиле ова на сред Европско првенство секоја им чест,нека си се вратат дома бар по 4-то место да ги памтиме.

И у Литванија беше исто верувај. Само што тогаш личевме повеќе на тим, од тренер, преку стручен штаб па се до играчи. Сега некако делуваме ко распашана команда, на тајм аут 2% не го ебат Пипан, овој сиротиот па се изгуби на првенствово, ко прв пат да е тренер, не знае кога измена да напраи, не знае кога тајм аут да побара.

Еве ако толку ве интересира, после победата над Литванија во 1/4 финалето, Бо беше камен во една литванска дискотека, и тоа не само он али ајде него прв го издвоив, па пак пружија страшни партии против Шпанија и против Русија.

И јас налетав вечерта на слики од дискотека на фб со кошаркарите. Не бива , им испари алкохолот од викендот против Србија , мораа пак да се наточат за да се ДРВА .
Така така , прав концепт за стигнување до медал !

Перо и екипата требаа да се огласат денеска на терен, а не да ми твитаат.
Како што беа заслужни од прв до последен на дуелот против Србија, за победата, така сите се криви за тоа што БиХ не врати многу назад во кошарката, оваа генерација и овие поклопувања на првенството што се случија со другите репрезентации, повреди, изменети состави, моравме да го искористиме, ние на ова првенство дојдовме во комплетен состав, со најјаките играчи, за на крај една БиХ да не совлада, да не натскока, на крајот ќе и се радуваме само на победата против Србија, која за мене после овој пораз и нема некое битно значење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom