Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После мечот Гечевски останал у сала уште да шутира и сеуште немал дадено кош...![]()
Не глеам чкарт лиги, не умарај.Како ќе сфатат коа на тајм-аут сете блеат лево-десно....
На тајм-аут треба сконцентрирано да слушаш што ти се збори и што се црта, а не да глеаш у публика и да мислиш „како би ја шлапнал малана од 5ти ред“...
И глеам дека си табулараза, па да те еуцирам дека МЗТ под водство на Пипан освои Куп на Македонија, ја одбрани титулата во нашево првенство, во АБА лига (кај што играт тимови како Унион Олимпија, Партизан, Ѕвезда, Цибона) во дебитантската сезона на МЗТ го овои 7то место (ако не се лажам) и на крајот (преку вајлдкарта) обезбети учество во Еврокупот, што патем е 2ро по силина натпреварување во Европа...
Да не заборавам да пишам дека и покрај тоа што 99% сите го фалите Бо како игра ( вклучувајќи ме и мене, секако поради поените што е и океј додека го гледате натпреварот ), али треба да погледнеме малце и за одбраната пошто е далеку и од солиден во одбрана, да не пишам дека со играч помалце сме во одбрана.
Напрајте ми еден јуриш сеа со реплики.![]()
Ние треба Латвија да ја победиме со 10 повеке. Литванија секако ке ги издува Црногорците. Е ако Литванија изгуби од Босна е опасното, а не Србија и Црна Гора тој меч нема да е важен. Секако Србија да ја победи Латвија, вечер.