БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Ne zasluzuvame da odime vo vtoriot krug.

Kolku raboti bea vo polza za nas deneska - imavme ubedlivo slaba selekcija protiv nas. Trenerot izgubi nervi i ni podari 2 tehnicki greski. Sudiite ni pomognaa so ne znam kolku odluki.

I na kraj nasiot tim ispadna anemicen.

Cestitki za Bosancite, apsolutno zasluzena pobeda, cista ko solza. Mnogu faktori bea protiv niv no se izborija lavovski.

Не е ништо изгубено , само три натпревари :place:

Може некако да се направи доживотна забрана за шутирање на тројки кај нас во репрезентација?

Не мора забрана, кога веќе идат на тоа нека се истренираат подобро. Јас ако знам дека нешто не ми иде или ќе пробувам додека можам подобро или ќе идам со друга ефикасна метода.

P.S.
Ina@mnogufina
38s
Мујо: Брат праите тројки со Фата? Хасо: Фата е од Македонија!

И да тепаат во следните две и да изгубат ни одговара.Но ништо чудно да не заебат и да ја тепаат само Латвија.
Како и да е нека заврши денов како шо ни одговара,па утре мора со цело срце за Македонија.Или последната утакмица на оваа генерација или голема убедлива победа која ќе не врати во живот.Надежта последна умира :D

Не мора забрана, кога веќе идат на тоа нека се истренираат подобро. Јас ако знам дека нешто не ми иде или ќе пробувам додека можам подобро или ќе идам со друга ефикасна метода.

P.S.
Ina@mnogufina
38s

Мујо: Брат праите тројки со Фата? Хасо: Фата е од Македонија!

Пример, мене не ми иде кошарка, па не се ни обидувам да играм. Тоа е тоа.

Како бе не е, тренерот е 50% од екипата и те како значи за тимот и у секој момент со триста комбинации да направи преокрет. Ептен треба да се сите кретени ко Самарџиски (лол каков ужас од центар) па да не му ги сфатат комбинациите. Во најлош случај требаше да ги затвори Телетовиќ и Џедовиќ. Од мзт направил, мзт бе, Мзт?!

Како ќе сфатат коа на тајм-аут сете блеат лево-десно....
На тајм-аут треба сконцентрирано да слушаш што ти се збори и што се црта, а не да глеаш у публика и да мислиш „како би ја шлапнал малана од 5ти ред“...
И глеам дека си табулараза, па да те еуцирам дека МЗТ под водство на Пипан освои Куп на Македонија, ја одбрани титулата во нашево првенство, во АБА лига (кај што играт тимови како Унион Олимпија, Партизан, Ѕвезда, Цибона) во дебитантската сезона на МЗТ го овои 7то место (ако не се лажам) и на крајот (преку вајлдкарта) обезбети учество во Еврокупот, што патем е 2ро по силина натпреварување во Европа...

После Европсково, веројатно репрезентацијата ќе ја содржат: Николовски, Самарџиски, Брчков, Станко, близнаците, Костовски, Соколов, еден натурализиран играч (само тој ни е шансата)....со овие играчи немаме шанса во наредниве 2-3 години да играме на некое Светско или Европско. За жал ова беше последната шанса (барем во блиска иднина).

Po realno AMIN .

Ало бре, нема врска Србија што ќе биде прва ако на 2 и 3 место се репрезентации што не ги победила. Значи на србија не и одговара ние да бидеме на едно од тие 2 места, затоа што ние ја победивме и нема да пренесат поени од нас. За да пренесеш поени во другата група треба на позициите што одат понатаму да се екипи што си ги победил. Незнам што толку тешко сваќате. :)

И да одиме понатака не заслужуваме ! Крајно разочаран нека се гонат у три лепе, фала чао пријатно !

И што,србија ќе си тепа денес ќе си изгуби утре и нема да биде важно ние што ќе направиме
Зашто бе што ни менува ако изгубија Србија утре а победи денеска, тогаш Србија има 3 победи, сите останати(освен Литва) имаат по 2 победи. Се ствара круг од 4 репрезентации, во кој Црна Гора и таа со најмали шанси, има 2 пораза од Босна и Латвија и победа над нас со 1 кош. Ако не се разбирате ич не пишувајте подобро!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom