БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Слаба игра и реализација, повеќе и од заслужено победија Босанциве. Идиотот Петровиќ и пар судиски одлуки тоа е. Катанец

Заради таквите баксузи како овој Филип и другите за Босна што беа губиме бре, баксузи невидени сте, ставил аватар со знаме на Босна и ќе се курчи ајде. Мрш таму во Тузла или Бања Лука живејте.

Кога-тогаш тој мора да се случи...

Гечевски и сам кажа дека не е во потребната форма за европсково. Се согласи да се приклучи на тимот заради ептен што плачеа по него во репрезентацијата. Дефинитивно неможеш за една-две недели да се влезе во форма, ама ете, се деси што се деси. Јас барем не го кривам човекот

Тоа е веќе друго, значи не е до годините туку човекот воопшто не бил во потребен тренинг за да игра за репрезентација, со други зборови го зезнале и него а и цела репрезентација. Голема грешка што го натерале човекот да игра, не е он крив.

Ne mi se veruva kako mozhe tolku dijametralno razlichno izdanie da se prikazhe od utakmica u utakmica.

АБЕ КОЈ НЕМА ПОТРЕБА ДА ГИ ВРЕЃАМЕ ТИЕ БУДАЛИ СЕ ИЛИ ШО СЕ ЕБАМУ ДЕГЕНИТЕ, ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ НАМЕСТО ПОГОЛЕМ ФОКУС ЗА ОВОЈ НАТПРЕВАР ТИЕ СИ ГО ЛАДЕЛЕ, ГОНЕТЕ СЕЕЕЕ

Ако утре изгуби Босна, денес Србија ја тепа на Латвија, утре Босна изгуби од Литванија а ние ја тепаме Латвија. Тогаш Латвија , Македонија и Босна ќе имат по 7 и секој секој победил. Што ќе одлучува во тој случај, меѓусебната кош разлика или вкупната кош разлика???

Ако Летонија , Македонија и Босна имаат ист број бодови тогаш моментална ситуација е :

Летонија +11
Босна -3
Македонија -8

Ние треба да ја победиме Летонија со 10 разлика за да бидеме пред Летонија и Босна.

Ова сценарио е ако денес Литванија и Србија победат , а утре Србија ја победи Црна Гора а Литванија ја победи Босна .

На 3/2х за 3 .... Соколов грее клупа ЦЕЛЖИВОТ а овие што од 2х дадоа 3 тројки уште и уште и уште и уште и уште и уште шутираат.

Драги гледачи,јебига.:pos:
Најинтересно е што имаме пак шанси за да идеме понатаму.
Денеска мора Литванија и Србија да победат,па за тие што се со Македонија до крај нека се молат.Утре не разбрав точно,но треба да победиме над 8 разлика против Латвија и се разбира пак да си победат Литванија и Србија.
За овој меч што да кажам.Ни во еден момент не ни одеше шутот.Едноставно топката излагаше.Утре убедлива победа само со Хулк одбрана и многу висок шут од поле.

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!

Тоа е веќе друго, значи не е до годините туку човекот воопшто не бил во потребен тренинг за да игра за репрезентација, со други зборови го зезнале и него а и цела репрезентација. Голема грешка што го натерале човекот да игра, не е он крив.

Како бе он не е крив кога зима шут за 3 после 3 секунди во напад без играч под кош.Баба му да не е крива.Тоа е 100% лична СЕБИЧНА одлука.

Прегледај го приврзокот 72011

Пречек на кошаркарите пред Хавана :cautious:
И уште мислите си дека натпреварот со Србија не ни беше пуштен..

уште ќе си мислиме. Со србија и мијалник да фрлеја од тројќа ќа влезеше,овде небранети шутој со две секунди местење не успеаја. Нејќеше шутот и нејќеше,то е. Поќе среќа утре

Ако утре изгуби Босна, денес Србија ја тепа на Латвија, утре Босна изгуби од Литванија а ние ја тепаме Латвија. Тогаш Латвија , Македонија и Босна ќе имат по 7 и секој секој победил. Што ќе одлучува во тој случај, меѓусебната кош разлика или вкупната кош разлика???

Се прави мини табела и се гледа меѓусебната кош разлика...

И сега имаме ли уште шанси за напред ?

Тешко е да се направи ваква калкулација кога ќе изгубиш од аматери и со самото тоа ќе испаднеш поголем аматер од нив ама ај ќе пробам:
Доколку денес Србија ја победи Летонија и Литванија ја победи Црна Гора и утре Србија ја победи Црна Гора и Литванија ја победи Босна тогаш ние треба да ја победиме Летонија со минимум 10 разлика за да поминеме во трокругот со Летонија и Босна со +2 разлика. Летонија би имала +1 а Босна -3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom