БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Тоа е единствениот коментатор кој остана со емоции да води преноси. Мене ми е многу позитивен лик, ако треска киксови, човек е :)
Абе само да се опуштит чоекот... па и да пцует на моменти... многу појак ќе е. Тој кутар од шо се трудит да бидит примерен, тресит глупости некој, и преокупиран е со статистикине.
А и ние премногу се замараме со него и неговите грешки... македонска работа... удри по својот, нек ти се чудит светов.

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Не го гибајте Игорче! Сега ја прегледав утакмицата со Србија, со нивниот коментатор. Не ми е јасно како може да губат 20 разлика, а тој да не покажува никакви емоции и да раскажува за направените измени на играчите???
--- надополнето: 7 септември 2013 во 21:23 ---
Туку, за утакмицата со Босна - мислам дека ќе ги тепаме поштено. Од прв до последен момент ќе имаме контрола на теренот и резултатот. Сакам во нашата репрезентација да се изротираат и младите играчи, за да ја осетат атмосферата и да натрупат непроценливо искуство. Сепак, тие се иднината на репрезентацијата и треба уште сега да се вложува во нив.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Радувајте се додека е заедно оваа генерација. Утре мора да тепаме и да обезбедиме СП следна година. Од Босна сме поквалитетни и поискусни и без Станко. Ќе гори утре!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кој ќе чека до утре бе... не е тоа тоа без кошаркава..

Турција-Јужниве ептен досадна атмосфера има изгледа. Не ги бива овие.

Ајде уште 17ина саати :vozbud:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Јоооооооооој!Браво Малколм,опасно надена неколку кратки фитиљи.:pos::pos:

Bjezi,bjezi jarane..:icon_mrgr:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ја да сум на местото на Игорче,да ме исмејува пола нација би се откажал од спортот воопшто а не само од коментирањето.
Тие што го исмејуваат треба да се самоубијат, самозапалат и самоудават ! Го тролаат дека премногу пристрасен бил, па јебемти тоа за својата држава навиваш или за противникот. Погледни барем една утакмица на Босна во фудбал со босанските коментатори па да видиш таму колку се пристрастни.. (бај д веј така и треба да се биде - пристрасен)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.156
Поени од реакции
8.136
^ Замилсете тандем Игорче и Бошко :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Викате дека Србите немале коментатор кој коментира со емоции. Шшшшшшт, сте заборавиле на ова:

Видеово наежува тотално. Нека стои ко амајлија. Ќе ни треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom