Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не си бил информиран за филмот изгледа затоа. Филмот по жанр не е акција, затоа и нема зошто да има акција :)

Не си бил информиран за филмот изгледа затоа. Филмот по жанр не е акција, затоа и нема зошто да има акција :)

според имдб филмов е Акција/Комедија/Сци- Фи или се лажам?

според имдб филмов е Акција/Комедија/Сци- Фи или се лажам?

Е така пишува на IMDb, ама акцијата и сци-фи-то го користат како пародичен начин за исмевање на жанровите. Филмов е повеќе sci-fi комедија. :)

ја читав сеа статијава на кајгана и ми фати око овој Paranoia,прв пат слушам за него.Во него игра Гери Олдман ,Харисон Форд и Амбер Вест:pipi: вака според трјелеров не изгледа лошо ,некој го гледал ли,линк или сл?

Би иделе ли вие до толку за еден филм?Американциве се скроз откачени:tapp: што не превртил овој за да дознае дали дупката била ваква или таква:facepalm::icon_lol:

Before Midnight - првата 10-ка од мене за филм од 2013 веќе е доделена. Апсолутно фантастичен, после импресивниот Before Sunrise, помалку одличниот Before Sunset дојде на ред ова апсолутно дело. И после 20 години се уште исти, Итан Хоук и Џули Делпи, феноменални, не се сомневам дека ќе ми биде фаворит за најдобро сценарио ако биде номиниран на Оскарите. Love them! Иначе сакав да пишувам во предлог рецензија, но за денеска имам спремено друг филм таму кој вчера ептен го бендисав. Препорака иначе не треба да спомнувам, мора да се гледа!

Мислам дека пишав веќе еднаш, ама да го оставеа филмот само со Before Sunrise ќе ми беше многу подобар. Незавршен крај..
А и другиве се супер, не ги хејтам. Само што б4 санрајс ќе беше многу подобар да ги немаше продолженијава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom