- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.290
- Поени од реакции
- 113.309
На Сител даваат реприза на емисија од “Кој те шиша“, во која гостин е Кили.
Хаххахааха уште IN MEMORIAM да стават...На Сител даваат реприза на емисија од “Кој те шиша“, во која гостин е Кили.
СИТЕЛНа Сител даваат реприза на емисија од “Кој те шиша“, во која гостин е Кили.
Хахах ќути бе, Кили пее моментално, растура типот.СИТЕЛ
Други ќе ја запалат, посекако.Е сега фино лепо државата ќе зема и она ќе си ја продаде марихуаната. Случајно да не ја запалат ?
ооооо DAVE просветленику земи и мене ме просветли да ја видам вистината која ја гледаш ти.Такви како тебе што серат и ми продаваат патриотизам и филозофија ги има за ринење со лопата.Да те прашам што направи ти за да биде подобро.Таквите херои како тебе ги викаат пичиња со причина се шиткаате за ситно и не ми попувај многу за идеали.И како се чуствувам оргинално и одлично фала на прашањеПа ми пушташ примери од италијанско (лоповско-криминално) исселеништво во Америка центарот и изворот на целото општествено ѓубре што ја преплавува планетава и нивната примитивна филозофија.
Nobody cares дека ти во моментов се чувствуаш беспомошно и апатично. Истиот тој систем те стаил во мисла дека никако не можеш да го промениш.
До вакви ниски филозофски заклучоци ќе доаѓаме се додека не дојде денот да искршиме некоја глава, некоја главурда што треба да одговара. Се е променливо, па и тие што апсењето на Кили ќе го порамнат со апсењето на Ал Капоне. На жалост глупото мнозинство во Америка е во многу погледи еквивалент на нашето, но зошто да не работиме тоа да се промени.....
иронија е што не сваќаш што зборува и што сака да кажеИ уште поголема иронија детево од филмот е у затвор за убиство и дрога