Уапсен е актерот Кили

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
многу сакаш :D
Молчи си и пуши си, да не завршиш како кили.
--- надополнето: 6 септември 2013 во 21:19 ---

До кога марихуаната ќе ја ставате во дрога бе ?
Ти викаш не е дрога а?
Епа ај чај да правиме од нејзе, башка употребата на чајот ќе биде за ублажување на неизлечени маки во животот :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.155
Поени од реакции
18.184
А Мио во Ханиоти е во притвор? (n)

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Затоа што покажуваат сила на погрешни места. Затоа што тие места, дувла на криминалот се шавовите по кои ќе се распадне оваа држава. Затоа што малтретираат ситна боранија, а организираниот криминал си има приватна држава овде - државата е мафија.
Детиште беше Нешковски, се закачи со глуп џандар и отиде во земја. Државата го криеше мајмунот.
Државата го преќуте убиството на невиниот човек од страна на градоначалникот на Нагоричане.
Државата го преќуте копиљот на Вељановски со пуни гаќи табли.............а сега ќе ни ги дуе ташаците со Кили......па ако сака нека го посади цело Скопско поле и нека дуваат децата, може полесно ќе ги преживуваат овие говна што им ги сервира државата....што му останува на нормален човек освен да се џанка, пие и пропаѓа....
Не ме разбираш еве да ти биде појасно размисли

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Не ме разбираш еве да ти биде појасно размисли
Па ми пушташ примери од италијанско (лоповско-криминално) исселеништво во Америка центарот и изворот на целото општествено ѓубре што ја преплавува планетава и нивната примитивна филозофија.
Nobody cares дека ти во моментов се чувствуаш беспомошно и апатично. Истиот тој систем те стаил во мисла дека никако не можеш да го промениш.

До вакви ниски филозофски заклучоци ќе доаѓаме се додека не дојде денот да искршиме некоја глава, некоја главурда што треба да одговара. Се е променливо, па и тие што апсењето на Кили ќе го порамнат со апсењето на Ал Капоне. На жалост глупото мнозинство во Америка е во многу погледи еквивалент на нашето, но зошто да не работиме тоа да се промени.....

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.975
Поени од реакции
24.334
Хероинот кај нас џандарите го носат, и се знае кој продава и кој има заштита џандарска, сите знаат дека е така тоа е јавна тајна....

Some of those who work forces, are the same that burn horse(s).

Кили ин д нејм оф!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Ја преценуват ганџава на Кили,да му беше толку добра немаше да бара од други :D

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Снежана и 7те џуџиња, Али Баба и 40те разбојници, Кили и 80те саксии :)

M

Muranyi

Гостин
Кили напатена и несфатена уметничка душо,шо им згреши на педерскиве продадени чмарови па како пицајзли ти се закачија за година дена двапати те апсат дали не си пуштил париче каде што требало или многу ти збори јазичето па си им трн во око или може едноставно си им антипатичен со својот џаначки завлекувачки говор кој и мене знае да ми оди на живци мајке ми?!!!
Прекрсти се во Куштрим смени вера залепи бела лушпа на главата убиј две три каурчиња на Божиќ купи куќа на Гази Баба рокни ја со зоља полициска Битпазар и така ќе ти биде во близина отвори чајџилница без фискална под неа смести си лабораторија сади си колку ти кур сака плати си рекетот и нема да те дираат буљашиве,гарантирано тоа е рецепт на секој успешен скопски наркодилер чија животна амбиција е да биде како Џони во Блоу.
Ти си Кили маче во зоолошка со хиени и затоа не бива наркос од тебе,баш ми е криво поради тоа.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Аиии не ми се верува.. Покрај заебанциите и исмевањата, гледам многу луѓе кои со восхит гледаат на ваков човек, вакво сељачиште.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Според адвокатот на Поп Христов неговата официјална одбрана пред истражниот судија била , дека марихуаната му била за лична употреба а не за продажба и тврдел дека неговиот брат не е поврзан со случајот . Адвокатот потврди дека братот на Кили е надвор од Mакедонија но треба да се врати во државата .

Холандската марихуана растена во скопско Визбегово го однесе актерот Кирил Поп Христов во полиција.

МВР го сомничи него и помалиот брат дека во викенд куќата сопственост на нивната мајка одгледувале и произведувале Канабис Сатива. Полицајците кои со кучиња упаднале во куќата - во подрумските простории нашле 80-тина саксии марихуана во лабораторија опремена со сите неопходни услови за одгледување,вентилатори рефлектори систем за наводнување. Некои од стеблата биле високи до еден метар.

Имено, двајцата пријавени во текот на 2012 година, неовластено од Холандија набавиле семенски материјал кој го донеле во Р.Македонија со намера да го засадат. За таа цел, во подрумската просторија во викенд куќа во с. Визбегово (сопственост на нивната мајка) во која живее В.П.Х., специјално подготвиле и опремиле две простории, на тој начин што инсталирале систем за вентилација на воздух (четири вентилатори и едно алиминиумско црево за вентилација), систем за осветлување (три електрични рефлектори и алуминиумски фолии) и систем за затоплување и регулирање на температурата (еден термометар и два термостати) по што во специјално наменет пластичен сад во кој има инсталирано систем за наводнување, произведувале расад од семенскиот материјал кој потоа го пресадувале во саксии со цел да израснат стебла од растението “Canabis Sativa“ , информираат од МВР

Портпаролот на МВР Иво Котевски вели дека првоосомничениот, 46 годишниот Кирил Поп Христов, и претходно добивал пријави од полицијата и му биле изрекувани и затворски казни.

Актерот Поп Христов полицајците го затекнале во дворот во куката во Визбегово и го привеле, во текот на денот ќе биде изведен пред истражен судија. Неговиот 35 годишен брат кој е познат музичар се уште е недостапен. Според МВР последните 6 месеци браќата редовно доаѓале во куќата и ги надгледувале растенијата. Во МВР веќе ги вештачеле стеблата и оценуваат дека се работело Канабис Сатива со висок квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom