Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ве молам, немојте со дебилни муабети. Не ширете омраза, барем немојте овде.

Морам да напоменам, значи, минатото првенство го критикував, ме демантираше, ама засега трите натпревари ги изигра одлично на ова во Словенија:

ДОКТОР

VladoIliievski.jpg

Пари и се е можно во денешно време, дури и стварно да изгубиле намерно они си го имаат дебело наплатено тоа..

Абе ете ги...вреќите со брашно ги добиле саат време пред утакмица,а зејтинот утре. :icon_lol: Поштено го исцицаа црвите и тоа е тоа.Фала богу сфатија нашиве спортисти дека црвите не се ништо посебно и почнаа со пеглањето најпрво во ракомет,па во фудбал и на крај во кошарка.

олади и ти бе аман, не гледаш дека се заебаваат, се напали ко бик во Памплона. Јас сеа да не треба да ги банирам или пцујам зошто за Карпош се заебаваат?

Нормално дека не. Без разлика што ќе речат, ти си тврдокорна Србоманка.
HEHE OK POZz :)

олади и ти бе аман, не гледаш дека се заебаваат, се напали ко бик во Памплона. Јас сеа да не треба да ги банирам или пцујам зошто за Карпош се заебаваат?
Зошто мора на ваква значајна победа за нашата кошаркарска репрезантација, некои напалени крелци да ме условуваат или Куманово да го ставаат на "карта" на србија, дај ти се молам. Мислев дека ги пребродивме тие работи но сум се лажел, како и да е. Ебати ..

Кај прочитав претходниве страни дека нема да играат на светско Владо,Перо,Бо,Тодор ???(дај боже ако стигнеме до таму) Кој го потврдил тоа? ако е вистина се разочарав сеа,ми падна спортскиот дух

Зошто мора на ваква значајна победа за нашата кошаркарска репрезантација, некои напалени крелци да ме условуваат или Куманово да го ставаат на "карта" на србија, дај ти се молам. Мислев дека ги пребродивме тие работи но сум се лажел, како и да е. Ебати ..
Најпријателски совет, пошо знам дека си помал од мене - не сфаќај некои работи пресериозно во животот ;)
голема работа шала ако кажале, само ти се запали па и со погрдни зборови се обрати ќе кажат еднаш два пати, ќе здосади ќе помине, утре ден бокс ќе му удриш на некого на работа, немој така. Еден куп кумановци се тука па нишо не рекоа.

Лелел некој наместена пишал погоре :tapp:
Ти бе брат ги знаеш правилата? Србите ќе поминат со 2 бодови наместо со 4.Не е ова исто како на ракометот не им требаше па ајде ни е пуштија.И е гледаше ти цела утакмица? Се искршија од чотек што би се рекло, за секоја топка максимална борба.Во една ситуација дамјан со крстич мислам беше ќе се испотепаа...

Оууу, да бе, Карпош...

Не искоментирав ништо претходните два дена, иако и јас ја пратам кошарката. Ве прочитав во поголем дел и се разбира од ништо не се изненадив. Почитувам критики и мислења преку кои прво ние самите сме кривци, а после другите/судиите. Сепак, искрено мислам дека некои луѓе без врска претераа со скептицизмот и само-навредувањето. Заборавивте дека Македонија е мала земја и она што го постигнавме во полето на кошарката во 2011 беше над нашите објективни можности. Сепак нашиот карактер е таков, што тоа ни е одлика во позитивна и негативна смисла. Некогаш знаеме да одиме 2 чекори напред, ама некогаш и 3 чекори назад. Убаво некој кажа дека прашање на време е кога ќе се покажеме на ова првенство.

Денес бевме одлични. Не е да кажеш дека ни тргна шутот и победивме. Бевме подобри во секој сегмент. Мислам дека не потценија соседиве. Сите одиграа на ниво и не можам да одделам некој, ама се разбира мора да се пофали Антич (кој иако мислам дека промаши неколку тројки и лични) во одбрана играше маестрално, додека Бо ги правеше оние работи што нормално ги прави, а исто важи и за Владо. Како само ги пукна оние 4-5 тројки, алал му вера :P.

Сега нозете пак треба да ги спуштиме на земја, затоа што имаме уште два противници. Мислам дека лесно се заклучува оти слаба репрезентација нема на европското. Се зависи од тоа како ќе се одигра. Полна концентрација, одредена доза на адреналин и она најважното, ТАКТИЧКА ДИСЦИПЛИНА ќе не одведат до следната фаза.

Секоја чест и никако да не испуштите од ритуалите некој :LOL:

Договорена била...:facepalm: 26 разлика губеа едно време, договорена била...:pos: Толку ли не ви се верува дека едноставно знаеме да играме да му се сневиди?
Јас највеќе се плашев од Србите искрено зошто покажаа одлична игра и на двата натпревари и на подготвителните, ова што го изигравме денес беше МАЕСТРАЛНО. Еден немаше шо не играше добро, се гледаше дека беа гладни и желни за таа победа, ко од тоа да им зависи животот.
Брчков најпријатно изненадување, а Антиќ растури и не спомна никој, па затоа морам јас да спомнам. Се однесуваше баш капитенски, постојано кога ќе направеше некој грешка или лична, разговараше, кажуваше, смируваше. Мераци за гледање.
Браво. Браво.
ПРЕКРАСНО!!!

Поубав ден не можевме да посакаме, две победи во еден ден.
Прекрасен подарок за 8ми септември.

Најпријателски совет, пошо знам дека си помал од мене - не сфаќај некои работи пресериозно во животот ;)
голема работа шала ако кажале, само ти се запали па и со погрдни зборови се обрати ќе кажат еднаш два пати, ќе здосади ќе помине, утре ден бокс ќе му удриш на некого на работа, немој така. Еден куп кумановци се тука па нишо не рекоа.
Ако сум Кумановац не мора да значи дека со шлаканици ги решавам работите :) погрешна перспектива имаш/те за мене. Како и да е, доволно сум искусил од овој живот ;)

врвот на утакмицава ми беше кога Крстиќ ли беше, закуца за да намали од 25 на 23 разлика и од клупава и во салава подивеа како да ги сјебале Шпанците со кош во последна секунда. И тоа ако било местено..

врвот на утакмицава ми беше кога Крстиќ ли беше, закуца за да намали од 25 на 23 разлика и од клупава и во салава подивеа како да ги сјебале Шпанците со кош во последна секунда. И тоа ако било местено..

Недович беше, и јас истото го реков: Е видете, овај барем знај да куца :D
--- надополнето: 7 септември 2013 во 02:56 ---
А најјакиот можен коментар од моја пијана страна денеска беше, кога ни играа пресинг, и Крстич се најде во контра, и едно дете вика: Што го оставаат сам, нека трчаат назад" и мојот одговор: Крстич му игра центарфор, не го гледате само напред седи четвртинава :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom