Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само мене ме има на темава :D

Инаку го пуштив радиово па вака ќе оди распоредот за вечерва за оние што сакаат да слушаат добра музика.

22:00 - 00:30 Deep House Music
00:30 - 02:30 Love sogns - Kajgana radio
02:30 - 06:00 Chill out music

Со Дј Скај :icon_lol:

во терминот од 22:00 до 12 можеше мак музика да пушташ во чест на победата во фудбал и да се надеваме победата во кошарка, но океј е :)

Од кога е во план да почне по распоред програмата?

1231395_418495078270436_969593680_n.jpg

Добро утро на сите :D
Време е за расонување... патем ви подготвив одлична музичка плејлиста за денеска на вас останува само да уживате во неа (y) Имајте убав ден сите :cool: :)

Смеам тука да пишам ? :unsure:
Има некој проблем. Неколку песни поминаа, а на плеерот не се смени тоа Passenger-Let Her Go :(

Смеам тука да пишам ? :unsure:
Има некој проблем. Неколку песни поминаа, а на плеерот не се смени тоа Passenger-Let Her Go :(

И јас гледам тоа чудо. Но ако некој го интересира некоја песна а да не знај наслов, слободно нека праша. Веројатно ќе се надмини тоа со патникот :)

Вечита дилема ми е (уште ко пуштав на друг форум и во битолското студентско радио) дали народот секогаш сака проверено (во стилот само познати хитови) или сака и понова добра(по мое секако) музика :)

Инаку мило ми е што ви се допаѓа. Терминот ми е во недела 22, ова пробно.
--- надополнето: 7 септември 2013 во 17:05 ---
Толку народе, одам да ја намала косава, инаку би продолжил со задоволство.
Секогаш одјавна песна ќе биде некоја детска песничка. Така ќе знаете дека завршувам со пуштањето :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom