Уапсен е актерот Кили

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Му вадат афери, се е тоа од медицински причини :)

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Кого мислиш дека го заболе за Кили? Јас галамам затоа што имаш места на Балканов како Арачиново, Велики Трновац во Србија и више мање сите ш иптарски села за кои полиција може само да чита на википедија за нив и недај Боже да и текне да влезе таму. Муда и мускули се покажуваат на право место, а не врз такви небитни особи во случајов Кили. Сеа бркоњата ќе излезе и ќе се цепа каква јака полиција држи ама нека иде да лаже мали деца, пензионери и испрани мозоци од сител и мтв - правата ситуација е таа што е и затоа има вакви реакции.....
Погрешно толкуваш пријателе ме брига мене за дрогата на Балканот или пак за Македонија ко му јебе матер.Се интересирам за мојата иднина и мои цели.Кого сакаат нека апсат нека тепаат нека лустрираат и било што друго.Тие заработуваат милиони и милиони на месец а твоите колку???прашај ги нив па ке видиш што ке ти кажат НЕ ГИ ИНТЕРЕСИРА а зашто па ти да се секираш за Трновац,Лазарат или друго

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кили,проблем број еден на нашава напатена држава,нешто што беше и Дилинџер пред милијарда години.

А тоа што снемуваа по кила и кила кокаин од депоа додека беше Бранко на власт никому ништо.
Тоа што најголеми душмани седат во собрание и ја кројат државата како им одговара,тоа никому ништо.

Па да ти ебам матер...

Ф

Флеш

Гостин
Кили,проблем број еден на нашава напатена држава,нешто што беше и Дилинџер пред милијарда години.

А тоа што снемуваа по кила и кила кокаин од депоа додека беше Бранко на власт никому ништо.
Тоа што најголеми душмани седат во собрание и ја кројат државата како им одговара,тоа никому ништо.

Па да ти ебам матер...
абе ве читам и ви се чудам колку глупо размислувате .... Човекот не е прв пат уапсен во врска со дрога ... ова му е втор пат .... дури и има лежено во затвор неколку години .... и сега ако е ВИП фаца во градот ,мораме разлилни правила за него да има .... мора да нема затвор за него ,а за нас треба ?! искрено немате самокритичност ... не ми се допаѓа како се однесувате ..... Ако Пандев прави проневера на пари поради неплатен данок ... дали според вашата логика ќе ја кривам државата зошто затвора човек кој ја промовирал државата на спортски план ,а ја црнел зад грбот за своја корист ... извинете , но гомна е вашето мислење .... Сакам за сите да важи исто правило .... извинете за речникот .... но ме мрзи да пишам булшет ...... сакам на македонски превод да ми оди ... :гомце:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Погрешно толкуваш пријателе ме брига мене за дрогата на Балканот или пак за Македонија ко му јебе матер.Се интересирам за мојата иднина и мои цели.Кого сакаат нека апсат нека тепаат нека лустрираат и било што друго.Тие заработуваат милиони и милиони на месец а твоите колку???прашај ги нив па ке видиш што ке ти кажат НЕ ГИ ИНТЕРЕСИРА а зашто па ти да се секираш за Трновац,Лазарат или друго
Затоа што покажуваат сила на погрешни места. Затоа што тие места, дувла на криминалот се шавовите по кои ќе се распадне оваа држава. Затоа што малтретираат ситна боранија, а организираниот криминал си има приватна држава овде - државата е мафија.
Детиште беше Нешковски, се закачи со глуп џандар и отиде во земја. Државата го криеше мајмунот.
Државата го преќуте убиството на невиниот човек од страна на градоначалникот на Нагоричане.
Државата го преќуте копиљот на Вељановски со пуни гаќи табли.............а сега ќе ни ги дуе ташаците со Кили......па ако сака нека го посади цело Скопско поле и нека дуваат децата, може полесно ќе ги преживуваат овие говна што им ги сервира државата....што му останува на нормален човек освен да се џанка, пие и пропаѓа....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
абе ве читам и ви се чудам колку глупо размислувате .... Човекот не е прв пат уапсен во врска со дрога ... ова му е втор пат .... дури и има лежено во затвор неколку години .... и сега ако е ВИП фаца во градот ,мораме разлилни правила за него да има .... мора да нема затвор за него ,а за нас треба ?! искрено немате самокритичност ... не ми се допаѓа како се однесувате ..... Ако Пандев прави проневера на пари поради неплатен данок ... дали според вашата логика ќе ја кривам државата зошто затвора човек кој ја промовирал државата на спортски план ,а ја црнел зад грбот за своја корист ... извинете , но гомна е вашето мислење .... Сакам за сите да важи исто правило .... извинете за речникот .... но ме мрзи да пишам булшет ...... сакам на македонски превод да ми оди ... :гомце:

Maрихуаната дрога :pos:

Не бидете Дева Марии бе,мрсули едни.Самокритичност иам еден тон,иам самокритичност и кон тоа дека најголемите дилери,криминалци,наркомани и што ти не,шетаат слободно низ државава и никој ништо не им може.Патем,власта,и оваа и онаа додека беше,покриваа очи додека се правеа разни злодела и проневери.
Самокритичност хах.
Па што не апсат у Чаир бе,у Тетово,Гостивар,кај што секој трет дила дрога,вистинска дрога,а не мачкина кашлица како марихуана.
Ќути,среќа баба ми што не ја уапсија,чуваше стебло марихуана у двор пред три години.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Го уапсија најголемиот криминалец и злосторник во Македонија,Кирил Поп Христов.А убијците од Смилковско Езеро којзнае на која плажа летово ги сончаа мадињата.Дилерите од Арачиново,Сарај,Кондово,Грчец,Дижонска,Џон Кенеди и нормално најпрестижните од Илинденска,вечер ќе частат у кафана.Да ти се мочам у државата чим главниот олош е Кили...

П

Пепси_

Гостин
Како протест пријавете се сами сите шо имате по некоа саксија дома....... проста раја да ти ебам светот. :tapp:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
Кои ботови пишуваат тука, не ми се верува. Абе се читате ли што пишувате алооооооо

Нормално дека нема да се реши светскиот глад со тоа што дрогашов го уапсиле....
Ако не, идете убијте некој на улица, сеедно е, секако нема да смени ништо, стотици се убиваат секој ден

FUCK LOGIC

P

parvati

Гостин
Да умреф сфи шпиуни и партиски пиуни !!!
Кој кур га издале и наместиле, па сс димњаву од зграду да не ги се усмрделе постиљани аљишта ?
Комшие ли су нели су, што и да е дебилана су
Па дечко сто посто не дила, за њега си пафка и одгледуе
Биљкар

Kajgana Shop

На врв Bottom