Погрешно толкуваш пријателе ме брига мене за дрогата на Балканот или пак за Македонија ко му јебе матер.Се интересирам за мојата иднина и мои цели.Кого сакаат нека апсат нека тепаат нека лустрираат и било што друго.Тие заработуваат милиони и милиони на месец а твоите колку???прашај ги нив па ке видиш што ке ти кажат НЕ ГИ ИНТЕРЕСИРА а зашто па ти да се секираш за Трновац,Лазарат или другоКого мислиш дека го заболе за Кили? Јас галамам затоа што имаш места на Балканов како Арачиново, Велики Трновац во Србија и више мање сите ш иптарски села за кои полиција може само да чита на википедија за нив и недај Боже да и текне да влезе таму. Муда и мускули се покажуваат на право место, а не врз такви небитни особи во случајов Кили. Сеа бркоњата ќе излезе и ќе се цепа каква јака полиција држи ама нека иде да лаже мали деца, пензионери и испрани мозоци од сител и мтв - правата ситуација е таа што е и затоа има вакви реакции.....
абе ве читам и ви се чудам колку глупо размислувате .... Човекот не е прв пат уапсен во врска со дрога ... ова му е втор пат .... дури и има лежено во затвор неколку години .... и сега ако е ВИП фаца во градот ,мораме разлилни правила за него да има .... мора да нема затвор за него ,а за нас треба ?! искрено немате самокритичност ... не ми се допаѓа како се однесувате ..... Ако Пандев прави проневера на пари поради неплатен данок ... дали според вашата логика ќе ја кривам државата зошто затвора човек кој ја промовирал државата на спортски план ,а ја црнел зад грбот за своја корист ... извинете , но гомна е вашето мислење .... Сакам за сите да важи исто правило .... извинете за речникот .... но ме мрзи да пишам булшет ...... сакам на македонски превод да ми оди ...Кили,проблем број еден на нашава напатена држава,нешто што беше и Дилинџер пред милијарда години.
А тоа што снемуваа по кила и кила кокаин од депоа додека беше Бранко на власт никому ништо.
Тоа што најголеми душмани седат во собрание и ја кројат државата како им одговара,тоа никому ништо.
Па да ти ебам матер...
Затоа што покажуваат сила на погрешни места. Затоа што тие места, дувла на криминалот се шавовите по кои ќе се распадне оваа држава. Затоа што малтретираат ситна боранија, а организираниот криминал си има приватна држава овде - државата е мафија.Погрешно толкуваш пријателе ме брига мене за дрогата на Балканот или пак за Македонија ко му јебе матер.Се интересирам за мојата иднина и мои цели.Кого сакаат нека апсат нека тепаат нека лустрираат и било што друго.Тие заработуваат милиони и милиони на месец а твоите колку???прашај ги нив па ке видиш што ке ти кажат НЕ ГИ ИНТЕРЕСИРА а зашто па ти да се секираш за Трновац,Лазарат или друго
абе ве читам и ви се чудам колку глупо размислувате .... Човекот не е прв пат уапсен во врска со дрога ... ова му е втор пат .... дури и има лежено во затвор неколку години .... и сега ако е ВИП фаца во градот ,мораме разлилни правила за него да има .... мора да нема затвор за него ,а за нас треба ?! искрено немате самокритичност ... не ми се допаѓа како се однесувате ..... Ако Пандев прави проневера на пари поради неплатен данок ... дали според вашата логика ќе ја кривам државата зошто затвора човек кој ја промовирал државата на спортски план ,а ја црнел зад грбот за своја корист ... извинете , но гомна е вашето мислење .... Сакам за сите да важи исто правило .... извинете за речникот .... но ме мрзи да пишам булшет ...... сакам на македонски превод да ми оди ...
„Сеа најдовте да ми доаѓате у посета ашљаци едни?“ - Кили на џандарите