Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:
Гарант рамковниот го прегледувал барал дупка како да уфрли некој Аљими. Ако не го бакнал знамето на Србите пред крај кога почнаа да се приближуваат за наш инат еве на!

Нема готово сега се ништат...и во фудбал вторник нема да има во составот ниту еден, Ибраими два жолти..
Дали Дарди веќе експлодира од мака?

Со Босанците мислам лесно ќе излеземе на крај,само да се има играта од вечерва и помалце правење лични грешки.
На крај краева и она судиине судат се што ќе им прдне,да го дувнеш противничкиот играч фаул ќе досуди.Некако многу нежна кошарка.
Босанците ги добиваме,само да не се губат топки у напад и да не се шутира од неизградени и безвезни позиции.
Идеме даље,ЈА ВЕРУЈЕМ ( :pos: )

Нема готово сега се ништат...и во фудбал вторник нема да има во составот ниту еден, Ибраими два жолти..
Дали Дарди веќе експлодира од мака?
не бе! слушам збира багра за протести низ македонијава :pos:

Абе остави го шиптарот глуп, нека седи посран таму, ус кур ми е сеа.
Иначе, горд сум што имам што да раскажувам на моите деца, и деца на моите деца..:icon_lol: Живеам кога редиме историски успеси, кога играме школски, за пример, со срце и душа. Ова го немало ни во НБА бре, можев да га дудлав сви!

Ако некој најде видео со цел натпревар нека ми пише..мора уште еднаш да се изгледа на тенане мераклиски.

Е ВАКА СЕ ИГРА ЗА МАКЕДОНИЈА!!! СЕКОЈА ЧЕСТ! САМО ТАКА ПРОДОЛЖЕТЕ!!! :cuc:

"Денес и спорот со Грција да го решаваме, у наша корист ќе го решевме. Е толку сме јаки!":D

Не го копирај Васиљ море о ти. :D
Иначе гледам тука некои пишуваат нешто против Дуда Ивковиќ..., луѓе, нема везе што денес изгуби од нас, човекот е доктор по кошарка, нема дилеми тука. Немојте вака безпотребно да кењате човекот ништо не ни згрешил, а греота е да му го црниме името.

И друго, добро е што сега Брчков ќе добива минути, денес баш супер си изигра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom