- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.055
- Поени од реакции
- 758
Теретана во центар на Скопје со вреќа/и за бокс/кик знаете некоја?
Ричи Спорт
Теретана во центар на Скопје со вреќа/и за бокс/кик знаете некоја?
Ричи Спорт
Тоа да. Туш е битна работа, посебно летно време.Бев видов ама нема туш јбг, а тоа е must во мојов случај.
По колку се цените во Скопје, и дали знаете теретана добро опремена околу Карпош 1/2 Дебар Маало или Центар, тука негде да биди.
Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?Нема теретана добро опремена
Добро опремени во центар се Атлета и ТЦЦ Плаза - цените се 2100 атлета фулл 1500 3 термина, а во ТЦЦ плаза имаш 1500 за 3 термина утрински месечно другото е над 6000 пакети.
Имаш и поскромни Стронг Гим, Ричи Спорт и слично.
Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?
Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?
Каква е теретаната кај Кузман студентскиот дом? Сега од септември ќе морам да вежбам во Скопје, а таа теретана ми е најблиску, па некој ако сака да ми каже колку е месечна цена, какви се условите внатре, справите....
И каде точно се наоѓа? Внатре во студентскиот дом?
Па Терминатор е одма до нејзе. Добро опремена е и нешто поевтина е од Атлета, незнам точна цена.Дали освен Атлета има друга добро опремена теретана во близина на железничка, и ако има како стои со цена ?
6000 денари за теретана , од 1000ка повеќе не се исплати и тоа да можеш секојдневно да вежбаш (повеќе ако има тушеви и тоа макс 1500 со неограничено вежбање).Нема теретана добро опремена
Добро опремени во центар се Атлета и ТЦЦ Плаза - цените се 2100 атлета фулл 1500 3 термина, а во ТЦЦ плаза имаш 1500 за 3 термина утрински месечно другото е над 6000 пакети.
Имаш и поскромни Стронг Гим, Ричи Спорт и слично.
Со 6000 ден. ќе штедам тро, ќе земам за дома клупа и тегови и ќе ти се исплати повеќе, клупата е 5-6 илјади со додатни вежби за нозе има за задна ложа, плус со шипката се се вежба, гради, рамо, бицепс, трицепс, грб(мртво), нозе, само едно вратило од 500 ден ќе си ставиш на врата и кревај, вистински претерано е ова 6000 денари месечно а во Македонијава 9000 е просечна плата.6000 денари за теретана , од 1000ка повеќе не се исплати и тоа да можеш секојдневно да вежбаш (повеќе ако има тушеви и тоа макс 1500 со неограничено вежбање).
Таму само да ги гледам справите да не растат мускули или и гратис услуга некоја теткица да не дава