Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
По колку се цените во Скопје, и дали знаете теретана добро опремена околу Карпош 1/2 Дебар Маало или Центар, тука негде да биди.

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
По колку се цените во Скопје, и дали знаете теретана добро опремена околу Карпош 1/2 Дебар Маало или Центар, тука негде да биди.

Нема теретана добро опремена:icon_lol:

Добро опремени во центар се Атлета и ТЦЦ Плаза - цените се 2100 атлета фулл 1500 3 термина, а во ТЦЦ плаза имаш 1500 за 3 термина утрински месечно другото е над 6000 пакети.

Имаш и поскромни Стронг Гим, Ричи Спорт и слично.

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141

Добро опремени во центар се Атлета и ТЦЦ Плаза - цените се 2100 атлета фулл 1500 3 термина, а во ТЦЦ плаза имаш 1500 за 3 термина утрински месечно другото е над 6000 пакети.

Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
Со зборовите 3 термини сакаш да ми кажеш дека имаш 3 термини месечно односно само 3 пати месечно смееш да вежбаш за тие пари или ме ебаваш?

Сигурно мисли 3 термини неделно.

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75

Неделно бе дете chill out малце. Значи 3 термина неделно или 12 месечно за тие пари.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Каква е теретаната кај Кузман студентскиот дом? Сега од септември ќе морам да вежбам во Скопје, а таа теретана ми е најблиску, па некој ако сака да ми каже колку е месечна цена, какви се условите внатре, справите....

И каде точно се наоѓа? Внатре во студентскиот дом?

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Каква е теретаната кај Кузман студентскиот дом? Сега од септември ќе морам да вежбам во Скопје, а таа теретана ми е најблиску, па некој ако сака да ми каже колку е месечна цена, какви се условите внатре, справите....

И каде точно се наоѓа? Внатре во студентскиот дом?

Вчера баш бев да ја видам. Би рекол пристојна имаш се што е потребно. Цената беше поголема од моите очекувања 1200 месечно - за 1500 има 3 термина во ТЦЦ Плаза што е неспоредливо за 300 денари повеќе.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дали освен Атлета има друга добро опремена теретана во близина на железничка, и ако има како стои со цена ?

Член од
2 септември 2013
Мислења
13
Поени од реакции
0
Teretana blisku do leptokarija eftina do 1000 denari da ne e kako taa vo taftalidze Strong deka tamu nemas ni squat racks poprvo bi idel vo nekoja stara hardcore so power racks da se iznavezbam nego vo ponova bez kolku da se rece deka e teretana znae nekoj vo partizan kaj Skopje City Mall taa e postara neznam dali ushte raboti da idam i kako e?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.901
Поени од реакции
11.239
Дали освен Атлета има друга добро опремена теретана во близина на железничка, и ако има како стои со цена ?
Па Терминатор е одма до нејзе. Добро опремена е и нешто поевтина е од Атлета, незнам точна цена.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256

6000 денари за теретана :facepalm:, од 1000ка повеќе не се исплати и тоа да можеш секојдневно да вежбаш (повеќе ако има тушеви и тоа макс 1500 со неограничено вежбање).
Таму само да ги гледам справите да не растат мускули или и гратис услуга некоја теткица да не дава :D

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
6000 денари за теретана :facepalm:, од 1000ка повеќе не се исплати и тоа да можеш секојдневно да вежбаш (повеќе ако има тушеви и тоа макс 1500 со неограничено вежбање).
Таму само да ги гледам справите да не растат мускули или и гратис услуга некоја теткица да не дава :D
Со 6000 ден. ќе штедам тро, ќе земам за дома клупа и тегови и ќе ти се исплати повеќе, клупата е 5-6 илјади со додатни вежби за нозе има за задна ложа, плус со шипката се се вежба, гради, рамо, бицепс, трицепс, грб(мртво), нозе, само едно вратило од 500 ден ќе си ставиш на врата и кревај, вистински претерано е ова 6000 денари месечно а во Македонијава 9000 е просечна плата.

Kajgana Shop

На врв Bottom