Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не игра Самарџиски, кој тогаш? Гечевски нема ниту сили ниту форма за повеќе, а други играчи на таа позиција во репрезентацијата немаме.

Според вчерашниот натпревар Србија-Литва, и со двете ќе ни биде екстремно тешко, но се сложувам, највеќе заради селекторот Ивковиќ, дека со Србија ќе биде потешко. Едноставно Пипан не ја води нашата репрезентација како што го водеше МЗТ, ниту пак го наметна својот авторитет. Ете и самиот си призна дека во последните 5 минути играчите правеле глупости, а за нив он е одговорен.

Со Раднички на гости 7 разлика за 45+ секунди.

Имаше муабет демек Антиќ и Гечо, цело време му викале на Самарџиски и имало некои расправии помеѓу нив. Тоа не смее да го дозволи Пипан.
Марин, ваков-таков, ама такви работи во негово време немаше и некако повеќе придонесуваше за тимскиот дух.

За вечерва, ќе биде инфаркт завршница, сигурно. И тие се ранети и ние. Само што ние сме малку повеќе од тоа што треба. Ако се разбуди инаетот, ќе ги збришеме, ако уште не можат да се опорават од вчерашното, тешко.
Јас ги разбирам момците и нема да им замерам воопшто. Затоа што не се работи само и само за кошарка, кога ќе те повреди некој психички, тогаш е многу зафркнато.

Не дека не се знаеше, ама само уште една потврда за сите оние кои тврдеа дека сами ја изгубивме и дека судиите имале мал удел во поразот.

Сабонис: Македонија е ограбена

Вчера не пиев ништо дури гледав. Ни вода пас му матер...исто ко пред две години. Ама на крајот од тогашното европско завршив подзбучен од сите ракишта, пивишта и виништа кои ги товарев на мене со интензитет каков на утакмиците...ми се креваше и притисокот стегав и апој ама ќути си...
Денес го фаќам ритамо пак, ќе тепаме! Белким нема да треба пирамил да пијам мме

Имаше муабет демек Антиќ и Гечо, цело време му викале на Самарџиски и имало некои расправии помеѓу нив. Тоа не смее да го дозволи Пипан.
Марин, ваков-таков, ама такви работи во негово време немаше и некако повеќе придонесуваше за тимскиот дух.

За вечерва, ќе биде инфаркт завршница, сигурно. И тие се ранети и ние. Само што ние сме малку повеќе од тоа што треба. Ако се разбуди инаетот, ќе ги збришеме, ако уште не можат да се опорават од вчерашното, тешко.
Јас ги разбирам момците и нема да им замерам воопшто. Затоа што не се работи само и само за кошарка, кога ќе те повреди некој психички, тогаш е многу зафркнато.

И јас би му викал.Толкаво говедо е на метар и пол од кош иде на положување и го лепат.Абе земи откорни го обрачот и мудата на лицето негово одмори си ги.

Гечевски на 36 може да го школува за центар ,а искрено не би сакал да се проба против Чековски чисто заради фактор брука ептен да не избие.

Ако не игра Самарџиски, кој тогаш? Гечевски нема ниту сили ниту форма за повеќе, а други играчи на таа позиција во репрезентацијата немаме.

Според вчерашниот натпревар Србија-Литва, и со двете ќе ни биде екстремно тешко, но се сложувам, највеќе заради селекторот Ивковиќ, дека со Србија ќе биде потешко. Едноставно Пипан не ја води нашата репрезентација како што го водеше МЗТ, ниту пак го наметна својот авторитет. Ете и самиот си призна дека во последните 5 минути играчите правеле глупости, а за нив он е одговорен.

Znaes zaso ne treba da igra? Zaso e glup kao kurac i najveca picka u dusa. Da si visok 2.15 i da si sam pred kos bez igraci okolu tebe i da ne ti dojde da ja zakovas topkata u kos tuku da ja polozuvas, i pritoa da prai gevreci 2 min i da spizdi 2 milona luge..Epa ne be srce ima i trener i soigraci da te oteraat u 6 picke materine( brao za Antic), i na kraj treba da sedne na klupa i nikad da ne vleze. Ne znam neka igra Gec i Antic, pa i Stanko ke bide pokorisen. Tolku.

Вечер стварно ќе има педер еден од судиите :facepalm: Намерно ли ги местат така бе?

Што толку фама се крева околу ова со судијава Грк?Мислам дека не се дешава Грк прват да ни суди на утакмица.

Што толку фама се крева околу ова со судијава Грк?Мислам дека не се дешава Грк прват да ни суди на утакмица.
Ништо, мислам дека сите треба да сме задоволни од делегирањето. Што има везе, луѓе сме :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom