Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Дечки, знае некој каде има билна аптека во Скопје?
Онаа што е кај Кјуби осигурување е затворена поради реновирање.
Ako seuste baras bilna apteka,Matija Natural Pharmacy se naoga na ul.Viktor Igo 5 kaj stara rampa K.Voda....
--- надополнето: 3 септември 2013 во 14:53 ---
тие што пишуваат фирми?
Da...:)

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
да ми извиниш ама не разбирам......праат реклами за фирми или што?
Tie sto praat svetleci firmi,za taxi itn.
--- надополнето: 3 септември 2013 во 15:03 ---
Ako seuste baras bilna apteka,Matija Natural Pharmacy se naoga na ul.Viktor Igo 5 kaj stara rampa K.Voda....
[MERGETIME="1378212781"][/MERGET

Zaboraviv da ti kazam deka stranicata ja ima na facebook...

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.355
Dali znae nekoj koi denovi navecer e krenata rampata za so kola da mozesh da otidesh na krstot na vodno?

Neznam koja e soodvetna tema da prasam pa aj tuka.

Член од
3 септември 2013
Мислења
6
Поени од реакции
2
Ламби за планинари, односно челни ламби да не знае некој каде се продаваат низ Скопјево?

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.752
Поени од реакции
2.564
1. Кај може да најдам од онаа фолијата што се лепи на стакла, што ги праи од едната страна ко огледала и непроѕирни, а од другата страна само така затемнети и проѕирни. И како се вика барем кажете ми ако не знаете кај да најдам?

2. Центар за странски јазици во близина на воена болница?

3. Бејзбол палка?
1. Новус или друга фирма што се занимава со ветробрански стакла и останата авто галантерија.
2. Овој центар?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Ламби за планинари, односно челни ламби да не знае некој каде се продаваат низ Скопјево?

ефтини (колку пари толку музика) на пазар по тезги
имаш и во Џамбо

Посолидни во Конрад

разен квалитет и цени Про Спорт во Соравија, Оутдор на Рекорд и имаше една во пролазите паралелно со златарите во ГТЦ

А ако имаш одвишок пари и сакаш нешто прови тогаш Petzl кај Владо во http://www.vertikalsport.com.mk/headlamps

Член од
12 април 2013
Мислења
34
Поени од реакции
7
Истово од членов погоре, ми треба некој златар да ми позлати еден прстен и да ми го среди со циркони, ако има некој искусво или познава некој близок, пошо сакам да го напраам асален а не да ми замачка очи само :) нека ми пише.

фала :)[/quote
Здраво Магде!
Ако си заинтересирана сеуште за средување за прстенот или за некоја друга услуга во врска со златарство слободно пиши ми, фамилијарно изработуваме секаков вид на накит се надевам ке помогнам :)
p.s Да не го сватете како реклама само сакам да помогнам :)
Поздрав

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Дали може некој да ми каже дали и каде може да испринтам материјали од Word/Excel фајл? Значи некоја книжара или фотокопирница во Скопјево? ми треба итно.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.668
Поени од реакции
59.621
Дали може некој да ми каже дали и каде може да испринтам материјали од Word/Excel фајл? Значи некоја книжара или фотокопирница во Скопјево? ми треба итно.
Во било која фотокопирница

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
kade se prodavaat detski dresovi od barcelona *orginali ?
Не сум сигурен, но провери во Скопјанка на крајот од предна страна, во близина на Оне е :)
Во било која фотокопирница, но јас би ти препорачал да принташ во Тримакс... докажано добро :)

Член од
11 јуни 2013
Мислења
56
Поени од реакции
22

Kajgana Shop

На врв Bottom