Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Geezer

Гостин
Колку и да сами заебавме што имавме предност, колку и да беа наши грешки, последниот НАШ НАПАД беше успешен и МОРАШЕ да има два поени. Значи директно сме оштетени од гадовите!
Недозволиво е да ја влече мрежата надолу, дури и во аматерска лига. НЕДОЗВОЛИВО!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Мрзи белосветски, смртен грев е на ова да се радувате. :mad:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас не знам како не му дојде на некој од кошаркарите да му зачука еден бокс на судијата. Заеби суспензии и казни и чуда, и дома да ги пратат сите ќе бидат позади нив. Сериозно, тоа треба да се случи некад на вакво првенство и да се знае во иднина да нема судиски заебанции. Преку кур ми е од глупи судии во спорт. Зачукај му бокс во чело и да си знаат другите што ќе ги чека.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Знаете на Спортска дека некои натпревари имаат хендикеп ?
Е така и денеска ние тепавме во реален меч ама изгубивме со хендикеп.
Хендикепот беше психички на судиите.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Судиите не скинаа и со тоа што на Чековски му турија 4 лични и му ја скратија судбината уште во прво... А Сами сме криви имавме разлика голема на 2 минути до крај дозволивме да не стигнат.

R

Rigel Kent

Гостин
Ова беше многу важен натпревар , очекувам Црна Гора да оди во втор круг за жал

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе грачите играат, не судиите..
Цело време некој друг ни е крив.

Дајте машки прифатете дека изгубивме и дека не игравме баш најдобро.
Колку и да игравме лошо сепак не ебаа судиите и со оваа лоша игра боље бевме. Чековски 2 лични и Тошка и ова на крај мислам дека не е мала судиската неправда.

Смрдлиња глупи без работа да останат :mad:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мувла сме. Судиите имаат удел во овој пораз ама многу мал. Имаше разлика само требаше да си ја одржуваат. Не се судиите криви што Чековски и остала багра се утепаа од лични праење и што играч 2.15 не може да забие. Како што пишав и на видеото на one за првенството, групи нема да поминат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова беше многу важен натпревар , очекувам Црна Гора да оди во втор круг за жал

Па ќе одат копилињата бидејќи со нивните браќа Срби играат последен дуел и ќе местат... За тоа реков пред првенство да даде бог Србија и Црна Гора да испаднат од групава

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Ама најако е шо едниот веќе крена рака за наши поени и нашите почнаја да се радуваат..е сега изгледа прв судија беше тој жабарот коренот да му го ебам аир да не види во животот овие 2 поени да ги испосери, лајнар смрден...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Јас дека на лош стрим глеав не ни го приметив моментот, али е толку очигледно срамота е ако нашиве не поднесат некоја жалба , или слабо после натпревар жалба?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Знаете на Спортска дека некои натпревари имаат хендикеп ?
Е така и денеска ние тепавме во реален меч ама изгубивме со хендикеп.
Хендикепот беше психички на судиите.
хендикепирани да останат,од количка да не станат и до крај живота во пелени да серат пичка му матер нивна

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Pa kako nema da ne ebat sudii koa crnogorec beshe u sudiskata trojka... Sve u familija da mu ebam.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
После поразот на БиХ :
Лазовски (селекторот ни наш што викаше дека во Венецуела сме губеле зошто обрачот бил искривен...) : „Главниот фаворит (БиХ) за првите 3 места во групава веќе не е во конкуренција и Македонија сигурно обезбедува пласман понатаму“ :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ај за да не ме тепате... судијата е крив, грците ваделе пари од сефовите за да ги потплатат, сите се против нас...

сарказам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom