Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Пак нејќе.И сеа ќе чекаш да ги поправат ОНЕ днс-ите ?
Ајде зимај користи ги овие и глава нема да те боли
- 208.67.222.222
- 208.67.220.220
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Пак нејќе.И сеа ќе чекаш да ги поправат ОНЕ днс-ите ?
Ајде зимај користи ги овие и глава нема да те боли
- 208.67.222.222
- 208.67.220.220
анинстал на рекламите, во контрол панелАбе вчера даунлоудирав торент од isohunt и по грешка ми се кликна на една од тие рекламите(читај вирусите) таму...доста поспоро функционира лаптопот,тука по левата и десната страна има 100 реклами...чаре нешто? антивирус слабо,имав McAfee триал ама ми истече..
Бидејки и јас сум од ONE и кај мене не работеше wikipedia ама како што кажа ти денес пробав и сега работиГо средиле од ОНЕ, гледам сега работи Википедија.
Бидејки и јас сум од ONE и кај мене не работеше wikipedia ама како што кажа ти денес пробав и сега работи![]()
Можеш. Мрежниот кабел што оди во компјутер од тој модемот, наместо таму, ќе го ставиш во рутеров. И, ќе имаш интернет. Испробано со модем од бтв.Имам ваков модем од телеком кој не го користам
![]()
а интернет имам од близу со томпсон модем кој нема Wi-Fi, а овој белиов има ,е сеа дали можам да го поврзам со овој од близу за да си фаќам Wi-Fi?
Можеш. Мрежниот кабел што оди во компјутер од тој модемот, наместо во компјутерот, ќе го ставиш во рутеров. И, ќе имаш интернет. Испробано со модем од бтв.
Абе знам јас како да го поврзам али да не има некој фирмвер во овој белиот од телеком ставено па да ме зафркне нештоМожеш. Мрежниот кабел што оди во компјутер од тој модемот, наместо таму, ќе го ставиш во рутеров. И, ќе имаш интернет. Испробано со модем од бтв.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 14:30 ---
нензам, јас пробав со бтв модемАбе знам јас како да го поврзам али да не има некој фирмвер во овој белиот од телеком ставено па да ме зафркне нешто
каде да ја поставиш?Сакам да прашам дали ако ја поставам оваа антена би го прекршил законот и би имал проблем заради јачината? http://set.com.mk/index.php?route=product/product&path=1003_58&product_id=28153
Да ја поставам на покривот од куќата и да можам да делам интернет.каде да ја поставиш?
штом е во продажба, би требало да смееш