Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Го средиле од ОНЕ, гледам сега работи Википедија.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Абе вчера даунлоудирав торент од isohunt и по грешка ми се кликна на една од тие рекламите(читај вирусите) таму...доста поспоро функционира лаптопот,тука по левата и десната страна има 100 реклами...чаре нешто? антивирус слабо,имав McAfee триал ама ми истече..

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Абе вчера даунлоудирав торент од isohunt и по грешка ми се кликна на една од тие рекламите(читај вирусите) таму...доста поспоро функционира лаптопот,тука по левата и десната страна има 100 реклами...чаре нешто? антивирус слабо,имав McAfee триал ама ми истече..
анинстал на рекламите, во контрол панел

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
гледај го сега ова....последните бројки се намерно тргнати. сликано пред 2мин во Ск
--- надополнето: 27 август 2013 во 21:54 ---
обично ип почнува со 94. ама оние ќутуци ако знаат што е сервер јас сум мистер Гејтс :mad:
преку тунел сум у пм...барем да не им плаќам секој месец

Attachments

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Имам ваков модем од телеком кој не го користам

а интернет имам од близу со томпсон модем кој нема Wi-Fi, а овој белиов има ,е сеа дали можам да го поврзам со овој од близу за да си фаќам Wi-Fi?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Имам ваков модем од телеком кој не го користам

а интернет имам од близу со томпсон модем кој нема Wi-Fi, а овој белиов има ,е сеа дали можам да го поврзам со овој од близу за да си фаќам Wi-Fi?
Можеш. Мрежниот кабел што оди во компјутер од тој модемот, наместо таму, ќе го ставиш во рутеров. И, ќе имаш интернет. Испробано со модем од бтв.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 14:30 ---
Можеш. Мрежниот кабел што оди во компјутер од тој модемот, наместо во компјутерот, ќе го ставиш во рутеров. И, ќе имаш интернет. Испробано со модем од бтв.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Можеш. Мрежниот кабел што оди во компјутер од тој модемот, наместо таму, ќе го ставиш во рутеров. И, ќе имаш интернет. Испробано со модем од бтв.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 14:30 ---
Абе знам јас како да го поврзам али да не има некој фирмвер во овој белиот од телеком ставено па да ме зафркне нешто

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537