Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено ич не гледав како изиграл у Јуве и баш ме интересира каков напредок има.

Добар е има напредок, заработи две повреди, една собраќајка, 2-3 пијанства и неколку накачени кила... + две чупиња

485506_465219500220640_1716388324_n.jpg

Добар е има напредок, заработи две повреди, една собраќајка, 2-3 пијанства и неколку накачени кила

Под Венгер тешко вакво нешто, има да го среди или ќе го пушти со младите да се занимава ако се понаша.;)
--- надополнето: 3 септември 2013 во 16:40 ---
Vermaelen becomes a father
Опааааа да му е здраво и живо верминаторчето.

Никаде не прочитав колкава плата ќе зема Озил?

Телеграф спомнаа 200.000 фунти неделно. (сосе бонуси)

и ја така прочитав во дејли меил, па ми стана чудно, 200.000 се премногу за Арсенал во споредба со останатите играчи, ама па кога ќе видиш некој мене да ми речеше пред месец дена дека ќе потрошиме 50 мил евра на еден играч ќе му се смеев во лице, така да работите се менуваат :)

п.с

Нигер 5 пати ти го прочитав постот и никако не сфатив што всушност е прашањето. Дај ти се молам пишувај малку на понизок стил, ретки се луѓе со таква интелигенција како твојата да можат да го разберат ова што го пишуваш :icon_mrgr:

Ej ke crknam sto smea me fati so komentarov, se vozdrzuvam da ja komentiram situacijata so Ozil posto sum mngou sreken ali ova ne mozev da se vozdrzam, car si :D

66 фунти за дрес + царина-марина (ако се плаќа)... голем мерак ќе ми праи дресот на Озил, ама скапо мајку му стара...

66 фунти за дрес + царина-марина (ако се плаќа)... голем мерак ќе ми праи дресот на Озил, ама скапо мајку му стара...

Официјално се знае која бројка ќе носи Озил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom