Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Ако е вака за Озил како ли ќе биде наредната година кога ќе си замине Роналдо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можда ние не 3 во една година ама една во 3 години ,ама овие една во 30 години земаат !Ало, дај престанете со тоа потценување „од коњ на магаре“ и „Арсенал бе ало, Арсенал“.
Као вие по 3 титули секоја година земате![]()
Тоа дискутирав и со другари прееска, фанови на Реал. Нема оправдување за продавањето на таков играч како Озил. Секој кој смета дека за Озил немало место во тимот, за мене не знае ништо од фудбалот. Без навреда.
Ало, дај престанете со тоа потценување „од коњ на магаре“ и „Арсенал бе ало, Арсенал“.
Као вие по 3 титули секоја година земате![]()
Али види, голема е веројатноста самиот Озил да го мисли ова, дека за него нема место во ваква конкуренција. Ондак, Озил не знае ништо за фудбалот?![]()
Абе омилен ти е сеа Драхлер?Мене ми е иронична работава....
Кога дојдоа Роналдо и Кака, Снајдер и Робен беа жртви а наредната сезона се купија ист тип на играчи за исти пари.
Оваа сезона исто сценарио. Наредната ќе рокнат 60 милиони за Дракслер...
Е сеа ако само го направат тоа им ебав све што имаат.
Модриќ да го убацат на местото на Озил и конкуренција да си држи со Иско (као што лани се занесуваа), а во задна везна да останат Иљара, Кедира, Касемеиро и Чаби. Е ова ќе биде врвот на сите можни глупости(а изгледа веројатно)
Баш кога го најдовме вистинскиот Модриќ ако ја направат оваа глупост и го форсираат повеќе напред, нека се онадат.
Да, и јас се сложувам со тоа. И кој ќе бидат позади задни ? Кедира и Касемиро ? (Чаби и Иљара сеуште незнаеме што имаат да понудат)Не верувам дека ќе се случи тоа освен ако не се повреди Иско, при повреда на Иско прва алтернатива за него би бил Модрич. А зошто да не ?Јес да блесна на оваа позиција, али не гледам причина да не биде истиот и да игра понапред, има се што треба да поседува еден играч на таа позиција, пас, шут, пробив. Aко има потреба, секако дека ќе биде многу подобро да заигра Модрич таму отколку било кој друг..
![]()
Се гледаше од небо уште кога Карло го извади во 60та минута. Перез притиска одозгоре да Карло си игра кур ташак со Озил, за на крај да го кикнат. Сигурно му имат кажано дека ќе скапе на клупа ако остане во Реал, па сега кој е тука пичката?
Ај мрш таму, не ги бранете неспособните. Нека има продавање на дресови само и комерцијала, ебеш титули.
Врв на се беше, кога навивачите почнаа да викаат Озил да остане а дебилот ги тераше да ќутат, да не му ја расипат малата церемонија. До кај стигна оваа екипа еј.![]()