Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ayyyy frcat golcinja strav da te fati :unsure: nekako mal terenov ili taka mi se gleda ? Inace doagjam ako se igra vo nedela uste od sega da si kazam :D

1. Џеко и на ова видео, прави ситни фаули во напад, кои судијата не може да ги забележи :confused:

2. Кој е фејкеров што гледа постојано во камера бе? :D

Хахахахаххахаххааххаааааааааааааааааааааа BUSTED

Ауу како ти ја заковав со глава TheWhiteMamba:D wiksa се уби од зјапање у камерата :pos::pos: Се на се добар меч, па може и следната недела да се собереме, еве Ацид кажа немало да игра (не му се губи пак не за друго :P), па може некој место него да улета.

Само што се осигурав, слободен сум и јас в недела па ако има место би играл пак.

Ви паѓаат во вода сите муабети дека сум себичели не сум ви подавал,бидејки и на видеово се гледа убаво во сите акции за головите кој учествуваше и кој ги почнуваше.
Така да ШТ!
Може и следната јас сум за,а што е до мене и да играме со 1 замена не е проблем(ја би играл и без замена:P)

И јас сум за у недела. И мислам дека подобро би било 6+1 да играме... али вечина нек одлучи:unsure:

Ви паѓаат во вода сите муабети дека сум себичели не сум ви подавал,бидејки и на видеово се гледа убаво во сите акции за головите кој учествуваше и кој ги почнуваше.
Така да ШТ!
Може и следната јас сум за,а што е до мене и да играме со 1 замена не е проблем(ја би играл и без замена:P)

Сите голчиња ги даде ја кога не бев во игра, штета не ни ги снимиле дуелите :P.

Ја сум за на голем терен ама од иста со дотичниов (да одморам малку :D)

Пс. Мора нови екипи, ептен беше нераМноправно :D .

Сите голчиња ги даде ја кога не бев во игра, штета не ни ги снимиле дуелите :P.

Ја сум за на голем терен ама од иста со дотичниов (да одморам малку :D)

Пс. Мора нови екипи, ептен беше неравноправно.
:pos:

И јас сум за у недела. И мислам дека подобро би било 6+1 да играме... али вечина нек одлучи:unsure:

Are you serious?

7 + 1 со по две измени и сите беа папсани на крај.

6 + 1 на овој терен само спремни екипи, нема шанси ние да играме 6+1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom