КАБАРЕ - Сектор 909

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
Локација
Skopje
Сте го посетиле ли ова-каде се наоѓа и останато,интересно за младите
-Местоположба
-Музика
-Вработени-гости
иPicture 566.jpg.....Picture 567.jpg.....Picture 564.jpg....Picture 565.jpg....ај по една од мене
-Цени
-Влез (наплаќање,женски-машки)
-Репертоар-изведувачи
-Ниво на забава-до утре сабајле

Што е чичко анчо доста е од кафани? :D

Иначе кога ќе видам забрането за лица помлади од 18 год ме фаќа смеа... :pos:

Што е чичко анчо доста е од кафани? :D

Иначе кога ќе видам забрането за лица помлади од 18 год ме фаќа смеа... :pos:

Па баш и за сектор важи тоа. Најурбаната дискотека со градски фаци. Не им се иде на дечишта во сектор, не им е по вкус, они сакаат места од типот привелиџ и парадизо...

Чиста 10ка е дискотеката според мене

Сте го посетиле ли ова-каде се наоѓа и останато,интересно за младите
-Местоположба
-Музика
-Вработени-гости
иПрегледај го приврзокот 71344.....Прегледај го приврзокот 71345.....Прегледај го приврзокот 71346....Прегледај го приврзокот 71347....ај по една од мене
-Цени
-Влез (наплаќање,женски-машки)
-Репертоар-изведувачи
-Ниво на забава-до утре сабајле
Кабаре е „правно“ кажано, нашава држава има цареви од бирократија - демек ако работи после 12 е кабаре, а што е кабаре како тип на забава нема везе.
Анчо па фати некој ден дур е отворено фрли некое пивце на шанк, пошо уште малку му е сезона, месецов ако го истера на отворено добро е. Претежно врти хаус, техно, у четврток хип-хоп....

Море дали поради ова „кабаре“- го запустија Канта пазарот.

Четврток си е најтоп. Летово беше единствена дискотека во која одев и тоа баш исклучиво во четврток.

Аман бе чичко Анчо, ја па мислев сакаш shake dat azz да праиш у четврток :D
Дечкиве што го држат Сектор ги знам преку некои заеднички пријатели - имаа многу проблеми пред да го отворат „кабарево“, им рушеше градежна инспекција некои тоалети, демек дивоградба биле...па ако добро се сеќаам и оние копитана од ДПБНЕ држеа пред врата некоја прес-конференција (онака наредени за стрелање), ама луѓево у принцип не се некои партиски, повеќе мислам дека ги реметат како конкуренција оние од другата страна на Вардар што се „договорија“ да не вртат турбо-фолк летово (тие се апла партиски тамо)....

Него да не мешаме политика.....а и тоа бувљакот не беше некоја глетка, тој ти е за негде надвор од град, ова у сред центар се дешаваше...

За жал згасна и најдоброта дискотека во Скопје.
Да се надеваме дека нема да биде за долго.
11906739_1027259353972758_8971953489802862453_o.jpg

^ Koa ke vidis deka Fredi (tezok vmrovec) go drzi fabrika, sve ti e jasno.

И без Сектор се живее али не ми е јасно што толку плачење на фб има за една мочана дискотека. Па уште поддршка, нешо читам и протести ќе правеле. Алооооооо што им е на луѓево. Или све им е топ па Сектор им е главен проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom