1-1 ги одиграв јас . 3+ не знам дали ќе биде немаат среќа годинава некако за голови давање .За псж што мислите ќе испадне ли 1и3+мислам дека 1 секако ќе испадни али 1.20 коефициент не вреди да се игра.
За да биде фер,ако не почне од 1 минута се рачуна 1 коефициент.Овој Дост од Волфсбург воопшто не бил во тимот оваа сезона, а јас за него се фатив да го уплатам. И тие од кладилницата педери ли се ама, па ако е повреден кој кур го даваат таму? Јас не пратам тимови многу многу низ Бундес, така одприлика знам кој треба да даде гол и сеа пак не е во тимот. 1 коефициент е или толку од спортската за денес?
Абе не прај малериАик 1-0 ... тешко да победат сега гостиве , сепак ги испоштовав на еден систем се надевам дека останативе 4 утакмици ќе влезат исто и фиксојве![]()
Јас сингл ја имам 2каАик 1-0 ... тешко да победат сега гостиве , сепак ги испоштовав на еден систем се надевам дека останативе 4 утакмици ќе влезат исто и фиксојве![]()
Со 1 шут на гол цело полувреме тешко дека ќе свртитАбе не прај малериЌе си свртит 1-2
![]()
francusko nikogas ne se igra so gg ili 3+ , mnogu malce golovi pagaatЗа псж што мислите ќе испадне ли 1и3+мислам дека 1 секако ќе испадни али 1.20 коефициент не вреди да се игра.