Фан Клуб: Шалке 04

Шалке во Скопје на 24 мај. Штета нема да сум тука.:(

Само да има понормална цена и обавезно ќе се иде.

Vorwärts Schalke, auf gehts zum Sieg

Ајде да видиме како ќе се покаже.Најверојатно имал клаузула од 2.75 милиони евра и за толку го купиле Шалке.Бохум сакале повеќе пари ама џабе.:LOL:Шалке ќе постане расадник на таленти.

7172_570449472993256_1920440921_n.jpg

Дракслер пред некој ден одбил да премине во Сити и Реал Мадрид за сума од 45милиони,а тој би земал 12 милиони евра плата.Не знам дали е сигурно тоа но се крена голема прашина.Дракслер е лидер на екипата,а ќе биде потпомогнат од Горецка,Мајер и можеби и напаѓачот Авдијај од 2014 ќе го прекомандуваат во првиот тим.Во екипата се и Пападопулос,Матип,Колашинац што значи Шалке во иднина има сериозни таленти кои најверојатно ќе имаат блескава кариера.Хурадо си замина а најверојатно и Фарфан ќе оди во Галатасарај,така да Мајер можеби уште од оваа сезона ќе заигра во првиот тим регуларно.Со Дракслер им успеа тоа,зашто да не и со Мајер,кој го сметаат за најголемиот фудбалски талент во Бундеслигата.

tumblr_mf2cszwsZe1qdb1nxo1_500.jpg

Епа ми се исполни желбата.

Челзи,Шалке,Базел и Стеауа.

Опаааа Боатенг. Ок, Ок, за ЛШ супер ќе дојде. Само дали се ова панични трансфери после последниве наипревари или добро промислени не знам...

Опаааа Боатенг. Ок, Ок, за ЛШ супер ќе дојде. Само дали се ова панични трансфери после последниве наипревари или добро промислени не знам...

Ama toj veke igrase za Milan.Od nokaut faza ke moze da igra.(ako ne se smeneti pravilata)

Ауууу да бе жабариве квалификации играа... Не знам, верпјатно направиле математика...

Ќе покаже времето, али мислам дека ќе се вклопи во екипата и дека ќе им биде на сите тешко да играат против Шалке...:)

Ќе покаже времето, али мислам дека ќе се вклопи во екипата и дека ќе им биде на сите тешко да играат против Шалке...:)
Шалке уствари имаат многу добар тим, со добар тренер би биле топ 10 во европа. На нив им треба некој Клоп да ги среди, инаку не гледам каде Дортмунд имаат појјак тим од Шалке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom