Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Не може Сејдиу да бира бе...геј е,увек појак тим бира.
Нека направи лифчиња и нека влече рандом,а ако може некој да го снима и да стави стрим на интернет би било супер порегуларно.
Е така да си знаете!

Шала на страна дај да се избереме,ова со рандомов некако не ми се свиџат,ќе се погодиме све напаѓачки настроени играчи и ќе заврши 45-44 утакмицава:D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Не може Сејдиу да бира бе...геј е,увек појак тим бира.
Нека направи лифчиња и нека влече рандом,а ако може некој да го снима и да стави стрим на интернет би било супер порегуларно.
Е така да си знаете!

Шала на страна дај да се избереме,ова со рандомов некако не ми се свиџат,ќе се погодиме све напаѓачки настроени играчи и ќе заврши 45-44 утакмицава:D
Јас и ти од различна во секој случај. Поинтересно ми е да играм против тебе, отколку со тебе.
Другиве премногу лесно се сопираат, ти не плачеш за фаул, играш машки и делуваш како да не си поминал 48 часа пред компјутер пред да дојдеш на натпревар :)
Ама сакам да играм со Cthulhu^ и ЅОНЕ од иста :vozbud:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Ајде тогаш да бираме јас и ти тука играчи,ако нема против некој од другиве?:)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.774
Поени од реакции
5.529
слободно бирајте не е проблем :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.774
Поени од реакции
5.529
Момци да ве потсетам дека краен рок за поднесување на составите за натпреварот во недела истекува на полноќ. Затоа бидете поажурни во поделбата треба да се дискутира и тактичкиот дел од играта :P

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Сакам да има уште вакви настани веќе се пополнети местата за следното и мене вклучете ме :D

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.414
замина возот..кај си ти на време да потврдиш пријава :P
Немав интернет врска претходниве три дена, само на 3G на фб... Ај ако некој откаже. Баш сеа ја листав темава, видов се попунило све... :D

Член од
11 април 2012
Мислења
4.774
Поени од реакции
5.529
Немав интернет врска претходниве три дена, само на 3G на фб... Ај ако некој откаже. Баш сеа ја листав темава, видов се попунило све... :D
зашто секогас се случува некој да не успее или да му испадне нешто непредвидено, можеш слободно да дојдеш па макар и како публика да ги дружиш веке пријавениве навивачки и понеси опрема за секој случај.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom